YouTube Music a început să permită descărcarea de muzică și în versiunea de browser

01.04.2024
YouTube Music a început să permită descărcarea de muzică și în versiunea de browser

YouTube Music, serviciul de music streaming al celor de la Google, a început să ofere utilizatorilor posibilitatea de a descărca muzică pentru a fi ascultată offline chiar și atunci când este accesat direct din browser-ul de Internet. Astfel, versiunea din browser primește funcționalitate similară cu aplicațiile mobile YT Music, care beneficiau de ceva vreme de posibilitatea de a salva albume și playlist-uri pentru ascultat offline.

Această funcție se afla în fazele de testare, propagarea către utilizatori devenind mai rapidă odată cu finalul lunii martie. Așadar, chiar dacă nu regăsiți încă butonul dedicat “Download” (sub forma unei săgeți îndreptate în jos, înconjurată de un cerc) lângă opțiunea „Save to Library”, acesta va deveni disponibil, treptat, pentru tot mai mulți dintre utilizatorii YouTube Music.

YouTube Music
Foto: Reddit

Conținutul descărcat astfel din YouTube Music poate fi accesat via tab-ul Downloads din Library, unde pot fi aplicate și filtre, pentru a-l organiza în playlist-uri, podcast-uri, melodii sau albume.

Utilizarea funcției de download pentru ascultarea offline direct din browser va „consuma” unul dintre cele maximum 10 dispozitive pentru care YouTube Music oferă această posibilitate (per cont de utilizator). Conținutul descărcat va expira dacă dispozitivul al cărui browser este folosit pentru accesarea YT Music nu este conectat la Internet cel puțin o dată la interval de 30 de zile.

Sursa: Android Authority

Urmărește Go4IT.ro pe Google News