Conectat oriunde

18.12.2007
Conectat oriunde

Se impaca bine cu oamenii de business si totodata de teren, mai ales daca-l achizitionezi in varianta cu modul de date 3G/HSUPA si cu cititor de amprente. Seria de notebook-uri LifeBook de la Fujitsu Siemens e proiectata ca sa se impace foarte bine cu oamenii de business si totodata de teren.

Iar modelul S7210 reprezinta o combinatie reusita intre dimensiuni, performante si greutate. Adica are un ecran destul de mare, de 14,1 inci, si totusi nu cantareste mai mult de 2,1 kg cu tot cu baterie (cam cat unul de 12,1 inci). Prin amabilitatea modului 3G/HSUPA (optional) poti avea internet high-speed pe laptop aproape oriunde din tara.

Si ca sa fii sigur ca nu moare in graba, S7210 s-a pregatit cu protectie antisoc pe hard disk, capac din magneziu si tastatura rezistenta la lichide. Laptopul poate fi comandat intr-o configuratie care sa corespunda preferintelor tale (una minimala ai alaturat).
de la 1.200 euro; distribuitorii Fujitsu Siemens Computers

procesor: Intel Core 2 Duo T7250 (2GHz) / memorie: 1GB RAM, 120GB SATA HDD / video: Intel GMA / ecran: TFT, 14,1 inci, WXGA / unitate optica: DVD Super Multi / conectivitati: Wi-Fi (802.11 a/g/n), Lan, Bluetooth si modem UMTS/HSUPA/EDGE/GPRS optionale / porturi: ExpressCard, 4xUSB 2.0, VGA, S-video, DVI-D / sistem de operare: Windows Vista Business / greutate: 2,1 kg

Urmărește Go4IT.ro pe Google News