Cât costă robotul aspirator la Lidl? Dispozitivul care te face să uiți de grija curățeniei

13.12.2023
Cât costă robotul aspirator la Lidl? Dispozitivul care te face să uiți de grija curățeniei

În apropierea sărbătorilor, Lidl aduce în oferta sa un robot aspirator, care sigur se va dovedi util și va ușura sarcinile casnice. Acesta urmează să intre în oferta magazinului începând cu săptămâna viitoare.

Lidl va vinde din nou, începând cu săptămâna viitoare, un aspirator robot aspirator cu funcție de spălare. Dispozitivul, marca Silvercrest, nu este unul smart. Aparatul va putea fi controlat prin intermediul butoanelor fizice, montate pe partea superioară a aparatului.

Aspiratorul Silvercrest care va fi disponibil la Lidl are două perii laterale, 10 senzori împotriva șocurilor și trei senzori care previn căderea. Robotul aspirator de la Lidl dispune de 6 moduri de spălare. Acestea sunt:

  • Auto – curățare în mod aleatoriu;
  • Spot – curățare în formă spiralată cu putere de aspirare maximă;
  • Colțuri – curățare de-a lungul laturilor încăperii;
  • Max – curățare cu putere de aspirare maximă;
  • Programare – curățare cu timp de pornire prestabilit;
  • Mod de ștergere – curățare umedă cu lavetă din microfibră.

Astfel, în funcție de programul ales, robotul va aspira zonele selectate la o intensitate mai mică sau mai mare. De asemenea, funcția de mop este foarte utilă și vă poate economisi timp. În pachet sunt incluse două perii laterale și un filtru de rezervă. Fiecare program al robotului durează 70 de minute.

Aspiratorul robot va fi disponibil începând de luni, 18 decembrie, în magazinele Lidl, pentru prețul de 649 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult