Cele mai ieftine televizoare Smart disponibile la Altex. Prețuri pentru toate buzunarele

10.10.2023
Cele mai ieftine televizoare Smart disponibile la Altex. Prețuri pentru toate buzunarele

Televizoarele au avansat mult, la fel și cerințele clienților. Foarte mulți oameni își doresc un televizor inteligent, iar noi am ales cele mai accesibile produse din oferta Altex.

Uitatul la TV nu mai este la fel de popular precum era în trecut, cel puțin nu în forma clasică, depinzând de o grilă de programe. Oamenii preferă să urmărească filmele și serialele lor preferate prin intermediul serviciilor de streaming, precum HBO Max sau Netflix, ceea ce face din televizoarele smart o alternativă mult mai atractivă.

Astfel, am selectat 3 dintre cele mai ieftine televizoare smart din oferta Altex, produse ale căror prețuri sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Cel mai ieftin dintre cele 3 este televizorul smart Vortex V24TD2010s, cu diagonala de 60 de centimetri și rezoluție HD (1366×768). Este un televizor compact, care își va găsi ușor locul în bucătărie, spre exemplu, dacă vreți să ascultați știrile sau să urmăriți serialul preferat cât timp petreceți timp în bucătărie. Prețul acestuia este de 529,90 de lei.

Următorul pe listă este Vortex V24E19DS, un televizor cu aceeași diagonală de 60 de centimetri și aceeași rezoluție HD. Din nou, este un televizor bun pentru bucătărie sau o cameră mică, eventual pentru o terasă. Prețul acestui televizor este de 549,90 de lei.

Ultimul, dar nu cel din urmă, este NEI 32NE4900, un televizor cu o diagonală ceva mai mare, de 80 de centimetri, dar cu aceeași rezoluție de 1366×768 de pixeli. Dispune de aplicații de streaming precum Netflix, Amazon Prime sau YouTube, ceea ce îl face potrivit pentru dormitor, dată fiind și diagonala mai mare. Prețul acestuia este de 579,90 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult