Cele mai noi scule Parkside pentru îngrijirea grădinii, în oferta Lidl începând de astăzi

13.03.2023
Cele mai noi scule Parkside pentru îngrijirea grădinii, în oferta Lidl începând de astăzi

În fiecare zi de luni, magazinele Lidl introduc în ofertă noi produse speciale, cu o tematică săptămânală. Săptămâna aceasta, pentru că a venit primăvara și mulți vor începe să se apuce de reamenajat grădinile, Lidl introduce mai multe scule utile pe lângă casă. Astfel, dacă aveți de gând să puneți în funcțiune un sistem de irigații pentru plante, dacă aveți nevoie să luminați o zonă a curți sau dacă vă pregătiți de momentul în care veți tăia gazonul sau buruienile nedorite, ar trebui să faceți o vizită până la cel mai apropiat magazin

Din oferta pentru grădină, cel mai „valoros” produs din noua ofertă Lidl este o Motocoasă 6 in 1 de la Parkside. Aceasta funcționează pe benzină și beneficiază de un motor cu putere de 1,5kW. Fiind un model cu motor mai mare, motocoasa are un sistem de tip ghiozdan pentru a găzdui acest motor, cât și diverse atașamente pentru a servi drept un dispozitiv complet pentru îngrijirea grădinii.

Motocoasa vine echipată cu un trimmer pentru gazon și un cap de motocoasă „standard”, dar poate fi echipat și cu o foarfecă pentru gard viu, suflantă pentru frunze, emondor de înălțime și tăietor pentru marginea gazonului. Astfel, cu un singur aparat, poți înlocui 4-5 alte dispozitive pe care le-ai putea avea prin magazie. Prețul este de 1.299 lei, însă dacă nu ai niciuna dintre acele scule la îndemână, aceasta ar putea fi alegerea economică.

Lidl vinde și două Pompe sumbersibile pentru apă, una pentru apă curată și una pentru apă murdară , folosite la irigații. Prețul este de 219 lei pentru cea cu apă curată și 299 lei pentru cea cu apă murdară, cea din urmă fiind echipată cu un sistem de filtrare. Un tambur de furtun costă 199 lei și vine cu 20 metri de furtun cu conectori la fiecare capăt, iar aspersoarele de diverse feluri vin la 19,99 lei bucata pentru modelele mai simple și 59,99 lei pentru cele care se pot mișca atunci când trece apă prin ele.

La capitolul iluminat avem un reflector LED care funcționează cu energie solară, care se aprinde folosind un senzor de mișcare. Acesta poate fi montat pe perete la exterior și poate lumina o zonă mai întunecată. Prețul este de 129 lei.  Cei care vor să își decoreze grădina cu figurine care se aprind noaptea, echipate tot cu panou fotovoltaic pentru alimentare, au la dispoziție diverse figurine, cu prețuri între 16,99 lei și 54,99 lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult