Huawei Store oferă reduceri de până la 60% la produse din toate categoriile, de la laptop-uri, la tablete, până la ceasuri inteligente și căști wireless

29.11.2021
Huawei Store oferă reduceri de până la 60% la produse din toate categoriile, de la laptop-uri, la tablete, până la ceasuri inteligente și căști wireless

Reducerile de Black Friday de pe Huawei Store au început încă de pe 5 noiembrie, însă acestea continua până pe data de 5 decembrie, deci încă mai aveți timp să cumpărați la reducere un laptop, o tabletă, smartphone-uri, ceasuri sau accesorii pentru acestea. De altfel, Huawei promite reduceri de până la 60% la toate categoriile de produse. Huawei spune că va adăuga noi oferte pe tot parcursul campaniei de promoții, așa că ar trebui să verificați des oferta magazinului, dar iată câteva dintre ofertele din acest moment.

Cele mai bune prețuri pentru laptop-uri Huawei

În cadrul ofertei Huawei Store, compania oferă laptop-uri la prețuri avantajoase alături de cadouri incluse în pachet. Toți cei care cumpără produse din această categorie, primesc automat un rucsac și un mouse Huawei.

Modelul MateBook D15, un laptop cu ecran mare și procesor Intel Core i3 din generația 10, 8 GB RAM și SSD de 256 GB, plus sistemul de operare Windows 10 Home preinstalat, pornește de la 2.799 lei.

Modelul MateBook D15 cu procesor mai performant, Intel Core i5, cu 16 GB memorie RAM și 512 GB stocare pe SSD, vine la prețul de 3.899 lei, iar MateBook D14, modelul cu Intel Core i3, costă 2.899 lei.

Pentru cei care au nevoie de un laptop premium cu performanță de top, Huawei listează MateBook X Pro la prețul de 7.399 lei în configurație cu procesor Intel Core i7, 16 GB RAM și 512 GB SD, în timp ce varianta cu 1 TB costă 8.299 lei. MateBook 13, modelul ultra portabil, pornește la rândul său de la 3.999 lei.

Tablete la pachete avantajoase, ceasuri la preț redus și routere performante

MatePad 11 este un alt produs interesant, disponibil la un preț atractiv. La 1.999 lei, Huawei livrează această tabletă, echipată cu ecran la 120 Hz, alături de un pachet promoțional de accesorii. Aceasta este livrată cu o tastatură magnetică și cu un stylus M-Pencil.

Ceasurile Huawei Watch 3 și Watch 3 Pro beneficiază de asemenea de reduceri semnificative. Prețurile pornesc de la 1.499 lei pentru varianta Watch 3 și 1.699 lei pentru Watch 3 Pro. Modelul superior, cu o curea Titanium Grey, costă 2.299 lei. Toată seria primește însă și o curea în plus la 9,99 lei. Un alt ceas interesant la preț special este Huawei Watch GT 2 care pornește de la 699 lei.

Routerul Huawei WiFi AX3 Dual-core White costă doar 149 lei.

Căștile wireless Huawei beneficiază de oferte foarte bune

Căștile FreeBuds 4 pornesc de la 499 lei și vin la pachet cu o carcasă, în timp ce modelul FreeBuds 4i costă doar 249 lei. De asemenea, căștile din gama superioară, FreeBuds Pro costă 549 lei.

În cele din urmă boxa wireless Sound X, realizată în parteneriat cu Devialet, intră în ofertă la prețul de 699 lei.

Acestea sunt doar o parte dintre ofertele de Black Friday de pe Huawei Store, însă puteți să găsiți oferta completă vizitând pagina oficială a campaniei de reduceri.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult