Idei de cadouri pentru Crăciun de la Lidl: pulovere de sezon cu LED-uri și scule electrice

02.12.2021
Idei de cadouri pentru Crăciun de la Lidl: pulovere de sezon cu LED-uri și scule electrice

Noile oferte Lidl intră în vigoare de astăzi, 2 decembrie, și încep să aducă în casele noastre spiritul Crăciunului, dar și câteva unelte pentru cei care mai au de făcut reparații prin casă. Avem astfel oferte la decorațiuni de Crăciun și alte produse tematice, cât și la unelte Parkside care pot fi utile în special pentru cei care stau la casă.

Lidl dă startul ofertelor de Crăciun

Pentru a vă pregăti de Crăciun, veți găsi în Lidl de astăzi diverse decorațiuni iluminate cu LED. Acestea sunt produse de Livarno Home și variază de la crenguțe decorative cu 80 de LED-uri, la instalație luminoasă în formă de fulgi de nea cu 200 de LED-uri. Lild vinde și o instalație în formă de țurțuri cu 128 de LED-uri, cât și lumânări cu LED, fără flacără, din ceară naturală.

Există și mai multe modele de brazi artificiali, unul care arată mai realist, cu cadru metalic, cât și unul din lemn, mai minimalist.

Dar probabil cele mai interesante sunt însă puloverele cu LED-uri și sunete, disponibile atât în variante pentru bărbați, cât și pentru femei. Puloverele au elemente luminoase și scot sunete de sezon și pot varia de la un model mai pentru „geeks” cu „Downloading X-Mas”, la variante cu reni.

Oferta de Crăciun include și pijamale, șosete și alte decorațiuni pentru casă, toate cu tematică de Crăciun.

Idei bune de cadouri de Crăciun pentru bărbați: scule electrice

Selecția de scule de la Parkside de săptămâna aceasta este foarte mare și include un ferăstrău pendular, o șurubelniță cu acumulator, bormașină cu acumulator, șlefuitor cu bandă, sau șlefuitor de precizie, cât și o lampă de lucru, un cablu prelungitor, burghie pentru bormașină și alte accesorii utile pentru „meșterit” acasă.

Ba chiar pentru cei care au și un spațiu de lucru în afara casei, sau care fac asta în garaj, există și o aerotermă ceramică cu termostat, tot de la Parkside, pe care să o porniți atunci când lucrați pe timp de iarnă.

Prețurile sunt accesibile, variind între 14,99 lei pentru clești de fixare, sau 19,99 pentru burghie, până pe la 89 lei pentru șurubelniță, 139 lei pentru ferăstrăul pendular sau 249 lei pentru bormașina cu acumulator.

Găsiți oferta completă pe site-ul Lidl, iar produsele ar trebui deja să fie pe rafturile magazinelor din România.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult