Ofertă în magazinele Kaufland: Televizor HD de 80 CM pentru mai puțin de 500 de lei

13.03.2024
Ofertă în magazinele Kaufland: Televizor HD de 80 CM pentru mai puțin de 500 de lei

Kaufland are o ofertă pentru un televizor cu ecran HD și diagonală de 80 CM. Când va fi disponibilă oferta în magazinele din țară?

Televizorul LED SCHNEIDER 32-SC410K, cu o diagonală de 80 cm (32 inch) și rezoluție HD (1366 x 768 pixeli), este un model accesibil, ideal pentru cei care caută un televizor compact și care nu caută neapărut un televizor cu funcții smart.

Televizorul oferă un ecran HD, care va satisface nevoile pentru cei mai mulți utilizatori. Astfel, puteți viziona emisiunile și filmele preferate la calitate bună. Dacă totuși doriți și funcționalități smart, puteți cumpăra ulterior un Google Chromecast, dispozitiv ce se conectează la TV și oferă o interfață smart.

Televizorul LED SCHNEIDER 32-SC410K din oferta Kaufland este echipat cu tehnologia Dolby Audio, astfel că sunetul ar trebui să fie unul mai calitativ, ceea va contribui la experiența de vizionare.

Ofertă la Kaufland – Televizor cu diagonală de 80 CM la doar 449 de lei

Începând de miercuri, 13 martie, Kaufland va avea în ofertă acest model de televizor. Televizorul suportă difuzare digitală DVB-T2C și tuner analogic. Dispune de două porturi HDMI, două porturi USB, intrare componente și compozită.

Designul său este slim și modern, cu o ramă subțire, sprijinindu-se pe două suporturi mici, în culoare neagră, fiind potrivit pentru a se integra în orice decor. Televizorul are o clasă de eficiență energetică F, cu un consum de energie maxim de 60W și un consum tipic de 31W. Greutatea televizorului este de 3,6 kg cu stand, fiind ușor de instalat și de mutat.

Per total, televizorul LED SCHNEIDER 32-SC410K este o alegere excelentă pentru cine caută un televizor HD simplu, calitate bună a imaginii și sunetului, și o varietate de opțiuni de conectivitate, toate la un preț de 449 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult