Oferte de primăvară la Kaufland. Produse Parkside la prețuri foarte bune

04.03.2024
Oferte de primăvară la Kaufland. Produse Parkside la prețuri foarte bune

Oficial primăvara este aici, iar temperaturile încep să crească. Este momentul perfect pentru startul sezonului de grădinărit, iar Kaufland pornește în luna martie cu oferte de reratat la produs Parkside.

Începând cu săptămâna aceasta, Kaufland aduce în oferta magazinelor din toată țara o gamă generoasă de unelte pentru grădinărit, de la motofierăstraie la pompe pentru grădină, aceste produse vor să transforme grădinăritul într-o experiență mult mai ușoară și plină de satisfacție.

Am selectat câteva dintre produsele ce vor fi disponibile începând cu data de 6 martie 2024, iar favoritele noastre sunt următoarele:

1. Drujbă electrică

Potrivită pentru orice gradină, drujba electrică Parkside va fi companionul perfect pentru toaletare copacilor sau pentru tăierea arborilor uscați de care nu mai aveți nevoie în gospodărie. În plus, nefiind alimentată de un motor pe benzină, zgomotul nu mai este o problemă, iar gazele de eșapament rămân de domeniul trecutului. Tăierea lemnelor devine o joacă de copii cu această drujbă electrică cu 1.600W putere. Prețul per bucată este de 279 de lei.

2. Drujbă pe benzină

Dacă aveți nevoie de o drujbă mai puternică sau care să nu fie dependentă de alimentarea cu curent electric, la Kaufland veți găsi și o drujbă clasică, pe benzină. Cu o putere maximă de 0,7 kW și o turație maximă de 11.000 de ture, se va achita cu brio de tăierea lemnelor. Lungimea maximă de tăiere este de 20 de centimetri, iar prețul per bucată este de 399 de lei.

3. Stație de ascuțit lanțuri

Pentru că uneltele trebuie să fie în perfectă stare de funcționare și pentru că am deschis lista cu două drujbe, ne-am gândit cu o stație pentru ascuțit lanțurile. Aceasta are un disc de 108 mm în diametru și 3,2 mm în grosime, fiind ideal pentru ascuțirea lanțurilor pentru drujbă și va putea fi găsită la Kaufland cu prețul de 99,99 de lei.

4. Fierăstrău telescopic

Pentru toaletarea copacilor mai înalți, o astfel de unealtă se va dovedi foarte utilă. Având un mâner reglabil cu lungime variabile (124 – 229 cm), dar și o lamă lungă de 36 cm, este unealta ideală pentru tăierea crengilor aflate la înălțimi mai mari, fiind disponibilă pentru un preț de 89,99 de lei.

5. Pulverizator manual

Nu în ultimul rând, am inclus și un pulverizator manual Parkside, pentru stropirea plantelor împotriva dăunătorilor. Având o capacitate de 5 litri și o presiune maximă de 2,5 bari, este o pompă foarte bună pentru orice tip de grădină. Prețul pentru acest pulverizator manual este de 69,99 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult