Oferte foarte bune pentru scule Parkside la Lidl. Prețuri accesibile pentru o gamă largă de unelte

25.10.2023
Oferte foarte bune pentru scule Parkside la Lidl. Prețuri accesibile pentru o gamă largă de unelte

Începând cu săptămâna viitoare, Lidl aduce în ofertă o gamă cuprinzătoare de unelte Parkside. Articolele din promoție au prețuri accesibile și întrebuințări diverse.

Lidl a publicat noul său catalog, iar în acesta găsim din nou scule Parkside cu preț accesibil. Am selectat trei produse care te pot ajuta în micile reparații din jurul gospodăriei, care nu te vor costa foarte mult.

În oferta magazinului există un polizor umed/uscat, ideal pentru prelucrarea metalelor și pentru ascuțirea diverselor unelte. Polizorul are o viteză de șlefuire umedă de 130 RPM, în timp ce pentru șlefuirea uscată turația crește până la valoarea de 2.980 RPM. Polizorul vine la pachete atât cu disc de șlefuit umed, dar și cu disc de șlefuit uscat, fiind compatibil și cu alte discuri. Este dotat cu un cablu de alimentare de 2 metri și beneficiază de 3 ani garanție, prețul fiind de 199 de lei.

Un alt articol din promoția de scule Parkside de la Lidl ce s-ar putea dovedi foarte util este trusa de filiere și tarozi. Aceasta conține 21 de piese, printre care se numără o cheie de robinet reglabilă, un suport de matriță, 9 matrițe și 9 burghie și un calibru de filet. Prețul pentru întreaga trusă de scule Parkside este de 49,99 de lei.

Cel de-al treilea articol care ne-a atras atenția este un umidometru, foarte util pentru măsurarea umidității în pereți, placări, materiale de construcții sau lemn de foc. Prețul pentru un astfel de dispozitiv este de 54,99 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult