Șapte produse dedicate fanilor Netflix, în oferta Lidl începând de joi

15.03.2023
Șapte produse dedicate fanilor Netflix, în oferta Lidl începând de joi

Începând de mâine, 16 martie, LIDL va introduce în oferta sa o serie de produse dedicate fanilor platformei de streaming Netflix. Mai multe articole vestimentare cu logo-uri celebre din seriale de pe Netflix vor fi disponibile la vânzare, la prețuri speciale. Avem de a face cu produse pentru fanii Stranger Things, Casa de Papel și The Witcher.

Produse Stranger Things, Casa de Papel și Witcher, în oferta Lidl

Cu siguranță va trebui să vă grăbiți pentru a pune mâna pe unele dintre aceste articole, întrucât sunt șanse mari ca stocurile să se termine destul de repede, fiind vorba despre articole accesibile cu unele dintre cele mai populare seriale de pe Netflix.

Lidl va introduce astfel hanorace pentru bărbați și femei cu modele din Witcher, Case de Papel și Stranger Things, în dimensiuni de la S la XL. Acestea sunt realizate din bumbac, poliester și viscoză. Există și pantaloni de molton care se asortează cu aceste hanorace, dar numai pentru bărbați. Variantele feminine nu primesc un articol cu care să se asorteze. Prețurile sunt de 89,99 lei pentru hanorace și 69,99 lei pentru pantaloni.

De asemenea, fanii celor trei seriale vor avea la dispoziție și tricouri cu imprimeuri exclusive. Se pare că modelele de bărbați și cele de femei au imprimeuri diferite. Tricourile vor costa doar 34,99 lei bucata și sunt, de asemenea, disponibile în mărimi între S și XL. Șosetele cu seriale Netflix par însă să fie unisex și costă 14,99 lei pentru două perechi. Acestea sunt realizate din bumbac, poliamidă și elastan.

Pentru cei care nu au nevoie de articole vestimentare, dar își doresc să cumpere articole cu serialele preferate de pe Netflix, Lidl va oferi și agende, în trei variante, cu Witcher, Stranger Things și Casa de Papel. Acestea au 96 de file și costă doar 14,99 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult