Scule auto accesibile de la Parkside, disponibile la Lidl. Cât costă mașina de înșurubat?

15.03.2024
Scule auto accesibile de la Parkside, disponibile la Lidl. Cât costă mașina de înșurubat?

Pentru cei cărora le place să meșterească singuri la mașină, Lidl aduce o gamă de unelte auto la prețuri accesibile.

Temperaturile încep să crească și vine timpul pentru o reîmprospătare a mașinii. Odată cu finalul sezonului rece, mulți șoferi își schimbă roțile de iarnă cu cele de vară, dar fac și verificări uzuale și puțină curățenie, pentru a scăpa de mizeria depusă în timpul sezonului rece.

Pentru cei cărora le place să se ocupe singuri de aceste operațiuni, Lidl va oferi, începând cu săptămâna viitoare, o gamă de unelte auto la prețuri accesibile. Printre ele se numără un cric, un redresor, dar și o mașină de înșurubat.

Pentru că tot ne apropiem de momentul în care anvelopele de iarnă vor fi schimbate cu cele de vară, o unealtă foarte utilă este cricul hidraulic ce poate ridica până la 2.000 de kilograme. Acest tip de cric „crocodil” ușurează ridicarea mașinii și vine cu un adaptor pentru a suplimenta cursa de ridicare. Cricul va fi disponibil pentru prețul de 199 de lei.

Unelte auto accesibile la Lidl. Prețuri mici pentru toată oferta

O altă unealtă foarte utilă este mașina de înșurubat de la Parkside, care va facilita desfacerea și strângerea prezoanelor. Aceasta are 5 trepte de strângere și folosește un acumulator de 4 Ah inclus în pachet. O astfel de mașină de înșurubat va costa 499 de lei. Tot de la Parkside regăsim și o cheie dinamometrică, ideală pentru strângerea corectă a prezoanelor la cuplul recomandat. Pachetul include și un prelungitor de 125 mm, dar și 3 capete de 17, 19 și 21 mm. Întregul set va fi disponibil pentru 129 de lei.

Nu în ultimul rând, am selectat un compresor, o unealtă utilă în orice situație, care nu ar trebui să lipsească din mașină. Cel din oferta Lidl costă 69,99 de lei și are un debit de aer de 22L/minut, include lanternă și 3 adaptoare pentru umflarea anvelopelor sau a piscinelor, de ce nu.

Toate aceste unelte vor fi disponibile la Lidl începând cu lunea viitoare, 18 martie 2024.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult