Top oferte pregătite de eMAG pentru Black Friday 2023

10.11.2023
Top oferte pregătite de eMAG pentru Black Friday 2023

„Vinerea Neagră”, cunoscută și sub denumirea de Black Friday, este o zi caracterizată prin oferte substanțiale de reduceri din partea magazinelor. Acest termen a fost folosit pentru prima dată în anii ’60, marcând începutul sezonului de cumpărături pentru sărbătorile de iarnă. În Statele Unite, Black Friday este sărbătorit în ultima vineri a lunii noiembrie, iar anul acesta cade pe 24 noiembrie.

În România, Black Friday 2023 se desfășoară de obicei cu o săptămână sau două înainte de versiunea americană. Recent, magazinele au început să extindă perioada promoțiilor, oferind reduceri pe durata a mai multe zile sau chiar două săptămâni.

eMAG a început Black Friday 2023 cu reduceri la mii de produse

eMAG, unul dintre cele mai mari magazine online, vine cu o mulțime de oferte pentru ediția de anul acesta de BlackFriday, începută pe 10 noiembrie.

Update 10:10 – Cel mai ieftin televizor oferit de eMAG este un model de Horizon, cu o diagonală de 80CM ce redă o rezoluție HD. Modelul este redus de la 499 RON la 389 RON. Cu o reducere de 960 RON este televizorul Sony OLED cu funcție Smart Google TV, imagine redată în 4K Ultra HD.

Smartwatch-ul Huawei Watch G53 de 46MM a primit o reducere de 20% și este oferit la prețul de 699 RON. Black Friday la ceasurile Huawei continuă și cu modelul Watch S1 active, disponibil la doar 479 RON.

Cel mai bun preț în acest moment vine pentru tableta Lenovo Yoga Tab 11, cu o imagine redată în 2K IPS, 8GB RAM și 256GB memorie internă. Cu o reducere de 32%, produsul este oferit la prețul final de 1.349 RON.

eMAG a pregătit o ofertă și pentru Boxa portabilă Sony SRS-XG300B, disponibilă la un preț de 799 RON.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult