(P) FreshCare+ sau cum să păstrezi prospeţimea rufelor tale

(P) FreshCare+ sau cum să păstrezi prospeţimea rufelor tale

Păstrează prospeţimea rufelor tale după încheierea ciclului de spălare cu până la 6 ore. Acţiunea delicată a aburilor şi rotirile îngrijesc rufele în interiorul maşinii de spălat*. Tratamentul FreshCare+ inhibă proliferarea principalelor surse de miros neplăcut (în interiorul maşinii de spălat) timp de până la 6 ore de la încheierea procesului de spălare. Nu este compatibil cu programele concepute pentru articole delicate şi pilote.

FreshCare+ O nouă dimensiune a prospeţimii, chiar si pentru hainele uitate în maşina de spalat.

Noul sistem FreshCare+ păstrează prospeţimea rufelor la încheierea ciclului de spălare. FreshCare+ inhibă proliferarea principalelor surse de miros chiar şi atunci când rufele sunt lăsate în interiorul tamburului timp de mai multe ore. Când nu ai timp să scoţi rufele din maşină sau te afli afară, acest sistem reprezintă soluţia ideală pentru a păstra prospeţimea rufelor în interiorul maşinii timp de până la şase ore de la încheierea ciclului. Ciclul FreshCare+ masează uşor rufele cu câteva oscilaţii bidirecţionale lente, alternate cu jeturi de abur provenind de jos la intervale regulate.

Acest lucru face posibilă circulaţia aerului în interiorul maşinii pentru a preveni mirosurile neplăcute şi pentru a menţine umiditatea corectă pe rufe. FreshCare+ poate fi selectat* la setarea parametrilor de spălare sau pe parcursul ciclului de spălare şi oprit în orice moment. * Nu este compatibil cu programele concepute pentru articole delicate şi pilote. Noul FreshCare+ oferă o interfaţă intuitivă şi uşor de utilizat, care simplifică interacţiunea utilizatorului şi oferă o experienţă plăcută de spălare tuturor. Uşa largă şi hubloul echipat cu mâner ergonomic integrat facilitează utilizarea zilnică. Cu ajutorul FreshCare+ , noua gamă de maşini de spălat rufe de la Whirlpool, poţi să petreci mai mult timp cu familia şi prietenii, făcând lucrurile care îţi plac cu adevărat. După terminarea ciclului de spălare, dacă ai selectat opţiunea FreshCare+ , rufele beneficiază de un tratament delicat de masaj cu abur şi de mişcările specifice ale tamburului şi îşi păstrează mirosul fresh şi catifelarea până la 6 ore, putând fi totodată călcate mai uşor.

Certificare Allergy UK este dovedit ca FreshCare+ ajută la prevenirea şi reducerea cu 99,9% a numărului de acarieni, bacterii şi microbi în timpul procesului de spălare. Nu provoaca alergii. Datorită tehnologiei Al 6-lea Simţ, maşina de spălat detectează automat tipul şi dimensiunea încărcaturii şi alege cel mai bun ciclu de spălare, garantând rezultate optime şi consum redus de timp, energie şi apă. Datorită senzorilor avansaţi care măsoară şi monitorizează nivelul de apă şi turaţia motorului, o serie de algoritmi detectează şi definesc pentru fiecare fază a spălarii, de la început până la clătire, cei mai buni parametrii în concordanţă cu tipul încărcăturii şi dimensiunea acesteia.

Colour 15° este un program de spălare care foloseşte o temperatură scăzută datorită tehnologiei Energetic Wash. Păstrează strălucirea culorilor pentru mai mult timp şi curată perfect la 15°C, la fel ca la 40°C.

Energy Saving. Performanţă maximă şi consum minim de energie, până la A+++ -30%.

Soft Move asigură mişcări personalizate ale tamburului pentru o îngrijire adaptată oricărui tip de rufe. Tamburul efectuează un set exclusiv de 7 mişcări specifice, adaptând frecvenţa şi durata fiecărui tip de material şi faza de spălare. Aceste mişcări reprezintă o combinaţie inteligentă între următorii parametri: Acceleraţii, Viteză, Pauză, Rotaţii.

SenseInverter este un motor avansat care asigură fiabilitate datorită tehnologiei fără perii şi controlului invertor. Durabilitate şi consum redus de energie. Motorul Sense Inverter este garantat 10 ani.

Clean+ adaptează puterea de curăţare în funcţie de nevoile tale. Maşina de spălat adaptează acţiunea mecanică, în funcţie de opţiunea selectată, fără a schimba temperatura. Intensiv: pentru rufe foarte murdare, performanţă la spălare A-10% Spălare zilnică: pentru programele de spălare zilnică, la 100′ .Rapid: pentru spălarea rufelor puţin murdare, în 60‘. Opţiunea Clean+ este disponibilă pentru programele Albe şi Sintetice la 40°C.

*Tratamentul FreshCare+ inhibă proliferarea principalelor surse de miros neplăcut (în interiorul maşinii de spălat) timp de până la 6 ore de la încheierea procesului de spălare. Nu este compatibil cu programele concepute pentru articole delicate şi pilote.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult