Lenovo completează gama de produse Legion cu PC-uri desktop adresate pasionaţilor de jocuri

28.11.2017
Lenovo completează gama de produse Legion cu PC-uri desktop adresate pasionaţilor de jocuri

Lenovo a anunţat lansarea pentru piaţa din România a trei noi dispozitive din gama Lenovo Legion –  desktopurile Lenovo Legion Y920, Y720 şi Y520, certificate VR-ready.

Proiectate şi pe baza contribuţiei primite din partea comunităţii de gameri, noile PC-uri Lenovo Legion au performanţa şi viteza drept elemente reprezentative.

Desktop-ul Lenovo Legion Y920 Tower este certificat VR-ready şi este prevăzut cu procesoare Intel Core i7-7700K quad-core de a 7-a generaţie, fiind capabil să ruleze chiar şi cele mai solicitante jocuri. Modelul poate fi echipat cu placă video până la NVIDIA GeForce GTX 1080 8GBm memorii DDR4 CORSAIR VENGEANCE LPX de 32GB şi sistem opţional de răcire integrat Asetek, pe bază de lichid, ambele oferind posibilitatea de overclocking.

Desktopul Lenovo Legion Y720 Tower, certificat VR-ready, poate fi echipat cu procesor până la Intel Core i7-7700 de a 7-a generaţie, memorie opţională de 16GB Intel Optane pentru un timp de răspuns rapid, precum şi placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB.

Lenovo Legion Y520 Tower este construit pentru pasionaţii de jocuri pe consolă care doresc să testeze lumea jocurilor pe calculator. Acest sistem pune pe primul loc grafica şi viteza de procesare. Dispozitivul include suport pentru redarea live a jocurilor la un frame rate nerestricţionat şi afişare pe monitoare cu rată de aspect 21:9. În plus, Legion Y520 Tower permite utilizatorilor să rămână conectaţi cu prietenii prin Xbox Live. Configuraţia este centrată în jurul plăcii grafice NVIDIA GeForce GTX 1060 şi un procesor până la Intel Core i7-7700 de a 7-a generaţie. De asemenea, desktopul Lenovo Legion Y520 Tower este integrat cu Lenovo Entertainment Hub, o aplicaţie care asigură accesul la un catalog vast de coduri pentru jocuri video optimizate cu tehnologia VR pentru anumite jocuri FPS.

Dispozitivul poate fi upgradat prin înlocuirea anumitor componente, lăsând posibilitatea de a creşte mai târziu nivelul de performanţă oferit.

PC-urile Lenovo Legion Y520T pot fi achiziţionate la preţuri începând cu 3000 Lei. Modelul Legion Y720T are un preţ de pornire de 4600 Lei, iar Lenovo Legion Y920T porneşte de la un preţ de 7400 Lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult