Lenovo prezintă ThinkStation P320 Tiny, o staţie grafică cu dimensiuni compacte pentru mediul business

21.06.2017
Lenovo prezintă ThinkStation P320 Tiny, o staţie grafică cu dimensiuni compacte pentru mediul business

Lenovo prezintă o nouă serie de dispozitive şi servicii pentru companii care susţin transformarea mediului de business. Cu un volum de numai un litru, noul ThinkStation P320 Tiny beneficiază de certificare Independent Software Vendor (ISV), asigurând că aplicaţiile de importanţă critică ale clienţilor rulează fără probleme.

Lenovo extinde şi gama de servicii adresate mediului de business. Oferta Lenovo PC as a Service (PCaaS) include un model de abonament complet personalizabil, cu preţ fix, care combină elementele hardware şi serviciile într-o singură soluţie. Conceput pentru a elimina efortul de cumpărare, transportare şi administrare a echipamentelor IT, PCaaS îmbunătăţeşte eficienţa ciclului de viaţă al produsului şi reduce costul total de proprietate.

ThinkStation P320 Tiny foloseşte la maximum spaţiile mici, oferind întreaga putere aşteptată de la o staţie grafică echipată cu cele mai noi procesoare Intel Core i şi acceleratoare grafica NVIDIA Quadro.

Lenovo ThinkStation P320 Tiny este disponibil în acest moment la preţul de 799 dolari. Lenovo PC as a Service este disponibil în acest moment. Pentru a afla mai multe informaţii şi a contacta un specialist Lenobo PCaaS, puteţi accesa această pagină.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult