O politiciană a impresionat cu caracteristicile PC-ului de pe care a jucat Among Us

22.10.2020
O politiciană a impresionat cu caracteristicile PC-ului de pe care a jucat Among Us
Foto: Twitter/Ilhan Omar

Alexandria Ocasio-Cortez (AOC), membră a Camerei Reprezentanților din SUA și cunoscută pentru pasiunea ei pentru gaming, a găzduit pe Twitch meciuri de Among Us.

Momentul a fost un mare succes, iar printre cei care au jucat împreună cu AOC titlul viral se numără celebrități în domeniu, precum Pokimane, HasanAbi și Dr. Lupo. A mai participat cineva care atrage atenția: Ilhan Omar, membră, de asemenea, a Camerei Reprezentanților din SUA și o apropiată a lui Ocasio-Cortez.

Citește și: AOC joacă Among Us pentru a-i determina pe gameri să voteze

Omar a publicat, pe Twitter, caracteristicile PC-ului de gaming de pe care a jucat, iar internauții sunt impresionați.

Computerul are procesor Intel Core i7-10700K, 32 GB memorie RAM și placă video Zotac GeForce RTX 2060 Super. Atrage atenția capacitatea mare – 7 TB – de stocare pe SSD.

Nu știm exact dacă PC-ul îi aparține lui Ilhan Omar sau dacă ea l-a împrumutat de la cineva pentru acest moment.

Citește și: Descarcă wallpaper-uri FIFA 21 cu echipele favorite din Liga 1

Evenimentul găzduit de AOC pe Twitch a fost unul dintre cele mai populare din istoria serviciului. La un moment dat peste 400.000 de utilizatori au urmărit canalul tinerei membre a legislativului american.

Omar, în vârstă de 38 de ani și membră a Democratic–Farmer–Labor Party din statul american Minnesota, este, alături de Rashida Tlaib, una dintre primele două femei musulmane alese în Congresul american.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult
Recomandare video