Microsoft Surface Go 2 și Surface Book 3 pentru clienții business și din domeniul educației, disponibile în România

13.05.2020
Microsoft Surface Go 2 și Surface Book 3 pentru clienții business și din domeniul educației, disponibile în România

Sincronizând cum nu se poate mai bine evenimentul de lansare cu cerințele obiective ale populației nevoite să lucreze și să învețe de acasă, Microsoft lansează în România o nouă gamă de portabile Surface.

Noile modele Surface Go 2 și Surface Book sunt concepute pentru a ajuta utilizatării să lucreze, să învețe și să se conecteze de oriunde.

Surface Go 2 pentru business

Optimizat pentru îndeplinirea sarcicilor curente și portabilitate ușoară, noul Surface Go 2 pentru business vine cu ecran tactil de 10,5 inch, păstrând însă o dimensiune compactă a carcasei și livrând o autonomie a bateriei de până la 10 ore.

Cu funcția opțională LTE Advanced utilizatorii se pot conecta la birou sau la cursurile virtuale de oriune. Designul de tip 2-în-1 permite îndeplinirea activităților uzuale în modul tabletă sau laptop, beneficiind de toată puterea sistemului Windows 10 Professional. Surface Go 2 este disponibil la un preț redus pentru clienții din domeniul educației.

Surface Book 3 pentru business

Cel mai puternic laptop Surface este cu până la 50% mai rapid decât modelul anterior, promite până la 17,5 ore autonomie a bateriei și poate funcționa atât ca sistem laptop dar și ca tabletă.

Pentru prima dată, Surface Book 3 15” va oferi opțiune NVIDIA Quadro RTX 3000, adresată utilizatorilor din mediul profesional. Configurația poate fi realizată cu procesoare Intel de generația a 10-a, cu până la 32 GB RAM și SSD de 2 TB cu anduranță sporită.

Surface Dock 2 și Microsoft Surface USB-C Travel Hub

Ci Surface Dock 2 poți converti portabilul Surface într-un computer desktop, beneficiind de toate porturile așteptate de la un PC complet utilat, inclusiv USB-C. Acest lucru este posibil prin simpla conectare a cablului Surface Connect (folosit în mod normal doar pentru a încărca dispozitivul) beneficiind de monitoare externe, tastatură, mouse și multe altele.

Surface Dock 2 a fost creat pentru a maximiza eficiența la birou, într-un spațiu de lucru flexibil sau acasă.

Hub-ul multi-port Surface USB-C Travel Hub oferă cinci modalități de a rămâne productiv oriunde. Utilizatorii se pot conecta la internet, proiecta conținut pe un ecran mare, încărca accesorii și multe altele. Dispozitivul este compatibil cu PC-uril moderne și toate laptopurile Surface prevăzute cu port USB-C.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult