Zoom lansează DTEN ME, un dispozitiv de video conferințe pentru muncă de acasă

15.07.2020
Zoom lansează DTEN ME, un dispozitiv de video conferințe pentru muncă de acasă

Zoom, serviciul de videoconferințe care s-a bucurat de o creștere explozivă pe perioada pandemiei, a anunțat primul său dispozitiv. Este vorba despre DTEN ME, un ecran inteligent care vine pre configurat cu serviciile Zoom, care este dedicat celor care au birouri acasă și lucrează sau colaborează de la distanță cu echipa. Având în vedere că multe dintre locurile de muncă din domeniul IT încă se desfășoară de acasă, acest dispozitiv pare să fie foarte bun pentru ei.

DTEN ME include tot ce ai nevoie pentru video conferințe pe Zoom

Avantajele acestui sistem sunt evidente. DTEN ME asigură o soluție la cheie pentru videoconferințe. AI de a face cu un display de 27”, care este echipat și cu boxe, microfoane, camere video și cu software-ul necesar. Practic, acesta poate fi folosit și pe post de ecran secundar pentru un computer, însă scopul său este în principal de a elibera aglomerația de pe un birou, integrând tot ce ai nevoie într-o singură unitate.

Hardware-ul nu este produs de Zoom, ci este dezvoltat în parteneriat cu producătorul DTEN, care dezvoltă soluții de video conferințe pentru birouri. Unitatea all-in-one DTEN ME include nu mai puțin de trei camere video și opt microfoane, pentru o calitate ridicată a conferințelor și posibilitatea de a te mișca prin spațiul de lucru fără a mișca și camerele sau microfonul.

Sistemul este compatibil cu conturi Zoom, indiferent dacă sunt bazate pe licențe de business, pe licențe premium sau licențe gratuite. Astfel, vei avea acces la tot ce se află pe contul tău instant. Vei putea prelua apeluri, ține prezentări și întâlniri online fără alte dispozitive conectate. Singurul alt dispozitiv de care vei avea nevoie ar fi un computer sau laptop, de pe care să faci munca efectiv.

Zoom DTEN ME este deja disponibil pentru comandă la prețul de 599 dolari și va începe să fie livrat din luna august.

sursa: Engadget

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult