ADATA lansează tastatura de gaming XPG INFAREX K20

28.05.2018
ADATA lansează tastatura de gaming XPG INFAREX K20

ADATA XPG INFAREX K20 este o tastatură adresată jucătorilor pasionaţi, echipată cu switch-uri mecanice albastre (forţă de acţionare 50g) şi taste iluminate cu 11 efecte de lumini.

INFAREX K20 foloseşte contacte cu o durată de viaţă estimată la 50 milioane de apăsări şi dispune de tehnologie anti-ghosting, garantând preluarea corectă a comenzilor chiar şi la apăsarea mai multor taste simultan.

Tastatura dispune de 11 efecte de iluminare care pot fi uşor schimbate cu tasta dedicată Mode. În plus, viteza efectelor de iluminare poate fi ajustată folosind cele două taste suplimentare. Tastele din grupul Media Keys permit ajustarea rapidă a volumului sonor şi alţi parametri media, fără a părăsi aplicaţia sau jocul aflat în desfăşurare.

Livrată într-o carcasă elegantă cu finisaj negru-mat şi prevăzută cu un cablu USB rezistent, tastatura ADATA XPG INFAREX K20 este construită pentru a rezista unui regim de utilizare intensiv, fiind recomandată pentru echiparea PC-urilor de gaming.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult