ASUS lansează căştile ROG Delta şi o gamă de periferice TUF Gaming în România

07.12.2018
ASUS lansează căştile ROG Delta şi o gamă de periferice TUF Gaming în România

ASUS aduce pe piaţa din România noi periferice dedicate gamerilor entuziaşti, încadrate în cele două branduri ale sale orientate către acest public: ROG şi TUF Gaming. Vorbim despre o pereche de căşti Republic of Gaming şi despre un set complet de periferice TUF, care constă într-o tastatură, un mouse şi o preche de căşti.

ASUR ROG Delta

Căştile ROG Delta sunt din aceeaşi gamă cu modelul ROG Fusion 500 pe care le-am testat anul acesta, echipate cu un amplificator digital ESS ES9218, difuzoare cu incinte închise de 50mm şi luminiţe RGB. O noutate pentru aceste căşti este compatibilitatea cu toate sistemele de gaming de pe piaţă. Graţie unei mufe USB Type-C şi unui adaptor USB, căştile ROG Delta pot fi conectate la telefoane mobile, computere, laptop-uri şi console de jocuri.

Galerie foto

ASUS prezintă aceste căşti pentru utilizare în special în jocuri de tip shooter (FPS), acestea fiind uşoare şi confortabile pe perioade îndelungate, cupele fiind acoperite cu bureţi realizaţi din material textil sau piele, în funcţie de preferinţele utilizatorilor. Luminiţele pot fi controlate folosind aplicaţie AURA Sync, însă cel mai probabil acest lucru poate fi realizat doar de pe un PC. Căştile ROG Delta ajung în magazinele de specialitate din România la un preţ de 920 lei.

Gama TUF Gaming de periferice merge însă spre gamerii cu bugete de medie.

ASUS TUF Gaming M5

Mouse-ul TUF Gaming M5 beneficiază de butoane cu switch-uri Omron, garantate pentru 50 de milioane de click-uri, rezoluţie de până la 6.200 DPI şi frecvenţă de raportare de 1.000 Hz. Evident, acesta beneficiază de iluminare RGB prin Aura Sync, putând fi sincronizat cu celelalte componente şi periferice. Preţul acestui mouse este de 180 lei.

Galerie foto

ASUS TUF Gaming K5

Tastatura TUF Gaming K5 vine însă echipată cu switch-uri hibride (Mech-Brane), care oferă răspunsul tactil al unei tastaturi mecanice, folosind însă o membrană de silicon pentru a realiza apăsarea. Tastele au iluminare RGB, o cursă de 3,7mm, anti-ghosting pentru 24 de taste şi este promis un nivel de zgomot redus în utilizare. Ba chiar ASUS laudă şi o rezistenţă limitată la lichide (până la 60 ml). TUF Gaming K5 va fi disponibilă în magazine la preţul de 350 lei.

Galerie foto

ASUS TUF Gaming H5

În cele din urmă avem căştile TUF Gaming H5, o pereche care promite sunet surround 7.1 „virtual” (o funcţie pe care noi nu o recomandăm în utilizare, din experienţa pe care am avut-o cu multe alte modele din trecut), aceleaşi difuzoare ASUS Essence pe care le foloseşte şi ROG Delta, incinte închise şi conectivitate prin jack de 3,5mm. Căştile vor beneficia de câteva setări pe PC prin intermediul aplicaţiei Armoury II, însă pe console, acestea nu vor fi accesibile. Dată fiind conectivitate prin jack de 3,5mm şi această pereche de căşti este compatibilă cu majoritatea sistemelor de gaming de pe piaţă, unele telefoanele necesitând probabil un adaptor.

Galerie foto

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult