Brand-urile Blue și Astro, integrate complet în Logitech G

09.06.2023
Brand-urile Blue și Astro, integrate complet în Logitech G

Logitech a anunțat că va integra două dintre brand-urile pe care le-a achiziționat în ultimii ani în divizia de gaming Logitech G. Astfel, brand-ul de microfoane Blue va dispărea, modelele de microfoane Yeti, Yeti Nano, Yeti X și Snowball fiind acum integrate complet în gama de produse de gaming și streaming. De asemenea, brand-ul de căști premium Astro devine parte a Logitech G.

Brand-ul de microfoane Blue dispare complet

Cea mai mare „pierdere” pentru publicul larg pare să fie brand-ul Blue, care producea, înainte să fie cumpărat de Logitech, nu doar microfoane accesibile pentru streaming și podcast-uri, ci și microfoane și căști profesionale, pentru studiouri. Acele game de produse au dispărut însă după achiziția din 2018. În oferta Logitech rămân acum cele patru modele de microfoane din gamele Yeti și Snowball.

Singurele elemente care vor mai avea branding Blue vor fi funcțiile software accesibile din Logitech G Hub, care se numesc „Blue Vo!ce” și oferă procesare avansată a vocii captată de microfon. Totuși, aceste funcții sunt disponibile atât pe microfoanele Blue, cât și pe microfoanele de la căștile de gaming de la Logitech.

Căștile Astro, în schimb, vor fi integrate în divizia Logitech G, brand-ul nu va dispărea. Compania consideră că numele Astro are o prezență importantă pe piața de căști premium pentru console. Astfel, va lansa căști din gama Astro pentru console, așa cum lansează căști din gama Pro, orientate către fani e-sports.

Alte brand-uri achiziționate de Logitech de-a lungul timpului au rămas în mare parte neschimbate. Saitek, Jaybird și Ultimate Ears par să opereze în continuare sub numele originale, iar produsele pe care le lansează încă logo-urile proprii.

sursa: The Verge

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult