Ce noutăţi a prezentat ASUS la IFA 2016

07.09.2016
Ce noutăţi a prezentat ASUS la IFA 2016

Prezent la expoziţia IFA Berlin, ASUS a prezentat noi serii de produse pentru jocuri şi un stil de viaţă modern. Printre noutăţi se numără monitoarele Designo Curve MX34VQ şi Designo MX27UC, PC-ul All-in-One Vivo AiO V221, routerul DSL-AC87VG, placa grafică externă ROG XG Station 2 şi monitorul de gaming ROG Swift PG258Q.

Seria de gaming expusă a inclus proiectul de modding PC ROG 3Dmod, care permite sincronizarea iluminării diferitelor componente; tastatura de gaming ROG Claymore şi mouseul ROG Spatha – ambele cu un model 3D imprimat; desktopul de gaming ROG GT51 motorizat de a şasea generaţie de procesoare Intel Core i7 i7-6700K; desktopul de gaming ROG G20 cu lumini LED ce pot fi personalizate; ROG G701VI echipat pentru jocurile VR; puternicul desktop de gaming G11 şi laptopul ROG Strix GL702VM.

Designo Curve MX34VQ

ASUS Designo Curve MX34VQ este un monitor cu diagonala de 34”, în format ultra-wide, fără ramă, cu rezoluţia de 3440 x 1440 pixeli şi curbură 1800R.

Designo Curve MX34VQ

Ecranul curbat aduce cu format de 21:9 păstrează imaginea echidistantă faţă de vederea utilizatorului, oferind o experienţă imersivă în jocuri. Monitorul dispune de difuzoare stereo de 8W şi încorporează tehnologia ASUS SonicMaster, concepută împreună cu Harman Kardon, precum şi un pad pentru reîncărcarea wireless a dispozitivelor mobile compatibile cu standardul Qi.

Designo MX27UC

ASUS Designo MX27UC este un monitor IPS 4K UHD, de 27”, care acoperă spectrul sRGB în proporţie de 100%, oferind un nivel ridicat al detaliilor şi culori precise.

Monitorul Designo MX27UC dispune de o construcţie metalică, ultra-subţire, un stand inspirat de cadranul solar şi finisaje deosebite pe auriu. Difuzoarele stereo de 3W cu sunet ASUS SonicMaster ce încoporează tehnologia ICEpower de la Bang and Olufsen, oferă sunet de cristal cu voci clare.

Designo MX27UC

La partea de conectivitate, monitorul oferă porturi USB Type-C (USB-C), ce suportă transfer de date şi transmisie video, putând fi folosit şi pentru alimentarea altor dispozitive.

ZenScreen MB16AC

Cântărind numai 800g şi având o grosime de 8mm, ASUS ZenScreen MB16AC cu diagonala de 15.6” este cel mai uşor şi mai subţire monitor Full HD din lume. Rama de 6.5mm este cu 60% mai subţire decât cea prezentă pe generaţia precedentă, oferind o suprafaţă mai mare, fără să compromită stilul.

ZenScreen MB16AC

ZenScreen MB16AC dispune de un port hibrid USB-C prin care se face transmisia video şi alimentarea. Monitorul este compatibil cu orice laptop cu port USB-C sau USB Type-A. ZenScreen MB16AC vine cu o husă pliabilă, subţire de 1mm, care nu numai că oferă protecţie dar poate fi transformată într-un stand orizontal sau vertical.

Vivo AiO V221

Construit pentru a oferi un design plăcut şi un sunet pe măsură, ASUS Vivo AiO V221 este cel mai subţire PC all-in-one Vivo AiO, având o grosime de numai 47.5mm. Sistemul de sunet ASUS SonicMaster Premium dispune de difuzoare stereo mari, montate frontal, ce au în spate o tehnologie inteligentă de amplificare, care dublează volumul audio comparativ cu un amplificator normal ataşat aceloraşi difuzoare.

ASUS Vivo AiO V221

Modulul audio, atent reglat, furnizează un sunet de cristal, cu bas profund şi bogat, pentru mai mult divertisment. Pe lângă faptul că oferă performanţe remarcabile în lucrul de zi cu zi, Vivo AiO integrează conectivitate fără rival, oferind patru porturi USB 3.0 şi un port HDMI. Vivo AiO V221 este conceput să se integreze în orice decor, liniile curate şi elegante fiind îmbunătăţite de un stand format dintr-un singur corp, ce este subţire, elegant şi solid în acelaşi timp.

Produse pentru gaming

ROG 3DMod, ROG Claymore şi ROG Spatha

PC-ul ROG 3Dmod demonstrează facilităţile celei mai recente tehnologii de iluminare ASUS Aura RGB şi a accesoriilor 3D printate, ce oferă pasionaţilor de jocuri noi opţiuni de personalizare. ROG 3Dmod dispune de un sistem de răcire cu apă şi nouă efecte luminoase programabile, ce pot fi sincronizate cu placa de bază ROG Rampage V Edition 10, placa video ROG Strix GTX 1080 şi panglica LED ataşată.

PC ROG 3Dmod

Un panou frontal 3D, printant, prezintă logo-ul pentru a cea de-a zecea aniversare ROG, aceste efecte luminoase fiind vizibile din afara carcasei. Alături sunt capacele printate 3D ale ventilatoarelor, ce protejează radiatoarele sistemului de răcire cu lichid, fără să compromită fluxul de aer şi performanţa şi un suport pentru managementul cablurilor.

ROG Claymore

Perifericele de gaming expuse dispun, de asemenea, de componente printate 3D. Tastatura mecanică de gaming ROG Claymore primeşte capace printate 3D pentru parţile laterale, un capac antipraf pentru tastatura numerică, taste semnate ROG şi un extractor ROG pentru taste. Pentru utilizatorii care doresc suprafeţe mai aderente, ROG Spatha vine cu capace laterale printate 3D. Acest panou modular are un design îngust, adecvat utilizatorilor ce ţin mouse-ul cu degetele.

ROG XG Station 2

ROG XG Station 2 este un dock ce transformă un laptop cu Thunderbolt 3 într-un sistem puternic prin creşterea performanţelor grafice de până la 10 ori. O sursă de alimentare internă 80PLUS Gold de 600W suportă cele mai noi plăci grafice NVIDIA GeForce GTX şi AMD Radeon.

ROG XG Station 2

Iluminatul Aura RGB poate fi sincronizat cu plăcile video compatibile ROG Strix, astfel încât gamerii să-şi extindă stilul personal. ROG XG Station 2 este uşor de conectat şi poate fi inserat fără restartarea laptopului. Acesta include patru porturi USB 3.0 şi unul gigabit LAN pentru extinderea conectivităţii.

ROG Swift PG258Q

Monitorul de gaming ROG Swift PG258Q, cu diagonala de 24.5 inci, dispune de un panou cu rezoluţia Full HD, cu o rată nativă de refresh de 240Hz. ROG Swift PG258Q are un timp de răspuns de 1ms de la gri la gri şi încorporează tehnologia NVIDIA G-SYNC pentru a elimina latenţele şi ruperea cadrelor, oferind cele mai rapide efecte vizuale. Rama foarte subţire îl face perfect pentru configuraţii multi-monitor.

ROG Swift PG258Q

Finisajele exterioare în schemele de culori Armor Titanium şi Plasma Copper, împreună cu efectele luminoase ROG completează ambianţa celor mai cunoscute jocuri. Funcţiile ASUS GamePlus oferă îmbunătăţiri în jocuri, cum ar fi reticulul pentru urmărirea ţintei, cronometrul şi viteza cadrelor pe secundă. ROG Swift PG258Q beneficiază, de asemenea, de tehnologia ASUS GameVisual ce pune la dispoziţia utilizatorilor şase moduri presetate (Peisaj, Curse, Cinema, RTS/RPG, FPS (First-Person Shooter) şi sRGB) pentru a se potrivi diferitelor tipuri de jocuri.

ROG GT51

ROG GT51 este un sistem de gaming motorizat de cea de a şasea generaţie de procesoare Intel Core i7-6700K şi de plăcile video NVIDIA GeForce GTX 1080, montate în SLI, pentru obţinerea unor efect vizuale uimitoare la rezoluţie 4K. Atât supratactarea procesorului (până la 4.6GHz), cât şi a plăcii de bază, poate fi realizată printr-un singur click, fără repornirea sistemului.

ROG GT51

ROG GT51 dispune de un DAC ESS Sabre pentru căşti de înaltă calitate, un amplificator pentru un sunet puternic şi lumini LED dinamice, cu opt milioane de culori, montate în patru zone ale carcasei.

ROG G20

ROG G20 este un PC de gaming echipat cu a şasea generaţie de procesoare Intel Core i7 şi cele mai noi plăci NVIDIA GeForce GTX 1080, pentru o grafică cu adevărat imersivă. Sistemul este completat de SSD-ul M.2 PCI Express Gen 3 x4 şi de porturile USB 3.1. Utilizatorii care doresc înregistrarea, editarea şi partajarea gameplay-ului pe reţelele sociale pot regăsi aplicaţia exclusivă ASUS Aegis II cu GameAlive.

ROG G20

Mai mult, ROG G20 dispune de iluminare LED cu opt milioane de culori, ce poate fi sincronizată cu muzica din jocuri.

ROG G701VI

ROG G701VI este un portabil de gaming stilat, cu o eficienţă energetică incredibilă, pregătit pentru realitatea virtuală. Acesta dispune de un procesor Intel Core i7, ce poate fi supratactat şi de grafica NVIDIA GeForce GTX 1080 pentru o experienţă de gaming cu adevărat imersivă. Având o grosime de numai 1.3 inci, ROG G701VI este cel mai subţire laptop de gaming din lume cu grafică GeForce GTX 1080. Acesta primul laptop din lume cu panou rapid de 120Hz, ce suportă tehnologia NVIDIA G-SYNC.

ROG Strix GL702VM

ROG Strix GL702VM oferă echilibrul perfect între performanţa în jocurile VR şi fiabilitate. Acesta dispune de grafica GeForce GTX 1060, de un ecran cu unghiuri largi de vizualizare şi tehnologie NVIDIA G-SYNC pentru efecte grafice fluide. ROG Strix GL702VM integrează modulul termic HyperCool, ce are un design cu trei ventilatoare, pentru o răcire excepţională în timpul sesiunilor maraton de gaming. Mai mult, tastatura special concepută pentru jocuri transmite până la 30 de atingeri simultane pentru comenzi multiple foarte precise.

ASUS G11

Calculatorul de gaming ASUS G11 este motorizat de cea de a şasea generaţie de procesoare Intel Core şi dispune de plăcile grafice NVIDIA GeForce GTX 1080 şi memorii SDRAM DDR4. Sistemul oferă stocare SSD M.2 PCI Express Gen 3 x4 şi conectori USB 3.1.

ASUS G11

Aplicaţia ASUS Aegis II cu GameAlive poate înregistra, edita şi partaja acţiunea din jocuri pe siteurile de socializare. ASUS G11 beneficiază de lumini LED cu opt milioane de culori şi un panou lateral cu grafică 3D.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult