Cooler Master prezintă MasterKeys Pro L, o tastatură NVIDIA Edition

20.06.2017
Cooler Master prezintă MasterKeys Pro L, o tastatură NVIDIA Edition

Cooler Master lansează o nouă tastatură pentru gaming, creată în colaborare cu NVIDIA.

Cu nume complet MasterKeys Pro L NVIDIA Edition, noua tastatură oferă iluminare LED şi este asortată cu plăcile video NVIDIA Founders Edition folosind aceeaşi nuanţă de culoare îndrăgită de echipa „verde”. Dacă tastele personalizate NVIDIA fac diferenţa la exterior, la interior găsim swith-uri mecanice din familia Cherry MX RED proiectate pentru o cursă de apăsare mai redusă, ajutând la îmbunătăţirea timpului de reacţie.

Utilizatorii pot alege între multiple efecte de iluminare, seta comenzi macro în timp real şi păstra mai multe profiluri cu setări personalizate, adaptate în funcţie de cerinţele fiecărui joc.

Recomandată şi pentru lucrul cu documente office, tastatura MasterKeys Pro L permite dezactivarea comenzilor macro folosind combinaţia FN + Esc atunci când nu jucăm. Efectele de iluminare pot fi schimbate folosind combinaţia FN + F4, respectiv  FN + săgeată stânga/dreapta.

Tastatura Cooler Master NVIDIA Edition MasterKeys Pro L va putea fi achiziţionată şi din magazinele europene începând cu finalul lunii iunie, la un preţ recomandat de 129 euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult