EVGA anunţă primul său mouse pentru gaming: TORQ X10

08.01.2014
EVGA anunţă primul său mouse pentru gaming: TORQ X10

Compania EVGA, cunoscută pentru plăcile video, plăcile de bază, sursele de alimentare sau carcasele sale, şi-a făcut debutul în cadrul CES 2014 şi în lumea perifericelor de gaming. Primul lor echipament de acest fel este mouse-ul TORQ X10, acesta oferind o carcasă din fibră de carbon, senzor laser cu rezoluţie mare şi sistem de ajustare a dimensiunii.

Un produs care în mod cert se va adresa amatorilor de jocuri cu pretenţii, deşi preţul său nu a fost încă dezvăluit, EVGA TORQ X10 oferă un şasiu metalic pentru o rezistenţă superioară, un suport culisant pentru podul palmei care permite ajustarea dimensiunii în funcţie de necesităţi şi o carcasă cu design ambidextru fabricată din fibră de carbon. Perifericul EVGA oferă 9 butoane programabile, acestea folosind comutatoare Omron care promit o durata de viaţă de 20 de milioane de apăsari.

Senzorul laser folosit de EVGA este Avago 9800, acesta oferind o rezoluţie maximă de 8200 dpi şi fiind completat de conectivitatea USB cu o rată de eşantionare de 1000Hz şi o memorie internă de 512 KB pentru salvarea profilurilor de utilizare. Ca în cazul unui periferic dedicat jocurilor, nu putea sistemul ajustabil cu greutăţi şi un sistem de iluminare cu LED-uri RGB care poate fi particularizat după dorinţă.

Compania promite că primul său periferic va oferi o construcţie cu o calitate foarte bună, în acest moment nefiind însă prea clar când ne vom putea bucura de TORQ X10 deoarece EVGA nu a dezvăluit preţul sau data de lansare.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News