Fotografii pentru album

27.11.2007
Fotografii pentru album

HP a lansat de curand si in Romania noi imprimante, toate pregatite sa-ti intregeasca albumul foto. go4it! le-a ales pe cele mai interesante: o imprimanta foto pentru acasa si o multifunctionala perfecta pentru fotografii profesionisti.

Ecranul, cat poza

Are un design inedit, ba chiar ciudat si primul lucru care iti fura privirea este ecranul tactil si imens (cel putin pentru o imprimanta foto), cu diagonala de 17,7 cm. Se numeste HP Photosmart A826 si e capabila sa tipareasca fotografii la dimensiuni mai mari decat cele ale unei carti postale (13×18 cm). Imprimarea se rezolva prin jet de cerneala dintr-un cartus cu trei culori, nu prin sublimare a tonerului si asta inseamna viteza mai mare. Mai exact, minimum 39 de secunde pentru o fotografie cu dimensiunile de 10×15 cm.

Poti prelucra inainte pozele pe ecran si toate functiile imprimantei sunt accesibile prin atingerea acestuia cu degetul. Cu toate astea are si un stylus in dotare daca nu vrei sa-ti ramana amprentele pe display. Cititorul de carduri primeste aproape orice format si optional cumperi un adaptor Bluetooth ca sa tiparesti rapid pozele din telefonul mobil. 165 euro; www.hp.ro

De toate pentru foto

Imprima direct din fotocamera prin cablul USB, de pe majoritatea cardurilor de memorie, de pe CD sau DVD (pentru ca are unitate optica incorporata), de la computer, notebook sau telefon mobil prin Bluetooth si Wi-Fi. Pune la socoteala ca-i poti infige in spate si un cablu de retea ca sa aiba simultan acces la ea mai multe computere. Laboratorul asta foto se numeste Photosmart C8180, o noua imprimanta multifunctionala color/foto de la HP.

Tipareste prin jet de cerneala pe hartie obisnuita de dimensiuni maxime A4, pe hartie foto cu dimensiunile de 10×15 cm si – atentie! – pe CD-uri sau DVD-uri direct in unitatea optica prin tehnologia LightScribe, adica graveaza practic o imagine pe suprafata unui disc special (compatibil cu tehnologia LightScribe). Ajungi elegant la comenzile de prelucrare a pozei de pe ecranul tactil cu diagonala de 8,9 cm. Scanerul incorporat este visina de pe tort. 360 euro; www.hp.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News