Genius Gila – mouse de gaming cu 12 butoane şi greutate reglabilă

19.01.2013
Genius Gila - mouse de gaming cu 12 butoane şi greutate reglabilă

Genius Gila este un mouse de gaming pentru profesionişti, echipat cu nu mai puţin de 12 butoane programabile şi software de control specializat.

Genius Gila

În carcasa cu inserţii metalice şi iluminată cu LED-uri multicolore se ascunde un compartiment în care putem adăuga până 6 greutăţi, fiecare cântărind câte 4.5 grame, adaptând mouse-ul pentru un echilibru optim între viteza de reacţie şi precizia mişcărilor.

Fiecare dintre cele 12 butoane poate fi configurat cu o funcţie la alegere, sau asociat uneia dintre cele 72 comenzi macro salvate în memoria internă a dispozitivului. Odată parcursă etapa de configurare, comenzile asociate fiecărui buton sunt păstrate chiar şi atunci când mutăm mouse-ul la un alt PC, fiind salvate în propria memorie internă.

Genius Gila - mouse de gaming cu greutate reglabilă

Rezoluţia senzorului cu tehnologie laser poate fi ajustată în 5 incremente, între 200 dpi şi 8200 dpi, folosind butonul dedicat prevăzut pe carcasă.

Sistemul cu LED-uri multicolore poate fi personalizat alegând dintr-o paletă cu 16 milioane culori, modificând intensitatea luminii şi chiar frecvenţa pulsaţiilor emise.

Conexiunea cu PC-ul este realizată cu ajutorul unui cablu USB protejat cu manşon din nailon, la capătul căruia se află un conector placat cu aur.

Genius GX Series Gila

Mouse-ul Genius GX Series Gila poate fi achiziţionat contra sumei de 99.99 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult