Google lansează propria linie de sisteme audio

10.02.2012
Google lansează propria linie de sisteme audio

Google pregăteşte propriul brand de sisteme audio.

Noile produse vor putea reda muzică şi alte tipuri de conţinut media, recepţionat prin conexiune wireless de pe telefonul mobil sau tabletă. O aplicaţie specială instalată te tableta sau telefonul cu sistem de operare Android va oferi funcţionalitatea unei telecomenzi, prin care putem controla orice dispozitive compatibile aflate în apropiere.

Google lansează propria linie de sisteme audio

Google adaugă noua linie de sisteme audio unei oferte deja variată de hardware produs sub brand propriu, ce include seria Nexus de telefoane inteligente şi televizoarele Google TV, produse în parteneriat cu diverşi furnizori hardware.

Din puţinele informaţii disponibile în acest moment, aflăm că noile sisteme audio dispun de tehnologie Bluetooth pentru conectarea directă la dispozitivele electronice din vecinătate, dar şi acces la reţele WiFi, folosite probabil pentru acces la servicii de muzică online şi comunicare cu dispozitive compatibile.

Aparent, Google lucrează deja de ani buni la această gamă de produse şi are pregătită o ofertă interesantă de aplicaţii, pe care o va adăuga în Android Market în decursul acestui an, concomitent cu lansarea noi linii de sisteme audio.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News