HyperX aduce în magazine căştile Cloud Revolver – Gears of Wars

27.09.2016
HyperX aduce în magazine căştile Cloud Revolver - Gears of Wars

HyperX anunţă disponibilitatea căştilor oficiale licenţiate pentru Xbox, CloudX Revolver Gears of War.

Fanii Gears of War pot achiziţiona căştile care vin cu un design care pare uzat, acestea completând Xbox One S Gears of War 4 Limited Edition 2TB Bundle şi controller-ul wireless Xbox One Gears of War 4 Crimson Omen Limited Edition.

Căştile HyperX CloudX Revolver Gears of War sunt create pentru jocuri în mediu deschis sau de tip FPS, permiţând jucătorilor să-şi audă adversarii de la mare distanţă.

Accesoriul dispune de intrare tip 3.5mm (4-poli) pentru conectare şi o extensie a cablului pentru PC de 2 m. Banda din piele pentru cap şi spuma cu memorie HyperX asigură un confort sporit în timpul sesiunilor lungi de joc.

Ne bucurăm să le putem oferi fanilor Gears of War oportunitatea de a-şi îmbunătaţi jocul, odată cu lansarea acestor căşti. Am lucrat mult la calitatea sunetului şi a design-ului şi, împreună cu Microsoft şi The Coalition, aceste căşti le oferă gamerilor o experienţă completă în Gears of War”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România şi Bulgaria.

Căştile HyperX Cloud Revolver Gears of War vin cu o garanţie de doi ani şi fiabilitatea specifică HyperX.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult