HyperX anunţă Cloud MIX, o pereche de căşti de gaming cu conectivitate Bluetooth

08.10.2018
HyperX anunţă Cloud MIX, o pereche de căşti de gaming cu conectivitate Bluetooth

Brandul HyperX al celor de la Kingston a demonstrat că un nou jucător pe piaţa de accesorii de gaming poate să câştige un segment de piaţă considerabil într-un timp foarte scurt dacă livrează produse de calitate. Compania oferă sub acest brand diverse accesorii de gaming precum mouşi sau tastaturi, însă căştile sale sunt în special apreciate de către fanii jocurilor video. Odată cu noul model HyperX Cloud MIX, compania merge şi puţin spre publicul audiofil, promiţând redare Hi-Fi şi conectivitate wireless.

HyperX Cloud MIX nu sunt primele căşti wireless produse de către Kingston sub acest brand. Modelul Cloud Flight a primit laude la momentul lansării pentru calitatea audio raportată la preţul cerut de către HyperX, iar modelul Cloud MIX doreşte să îmbunătăţească această formulă.

În primul rând, design-ul căştilor este cel „clasic” pentru gama Cloud, cu o construcţie din plastic şi metal, acoperite cu piele ecologică moale în zonele de contact, pentru confort ridicat. Câteva lucruri sau schimbat însă la interior. În primul rând, difuzoarele de 40mm oferă acum frecvenţe de la 10 la 40.000 KHz, fiind astfel în limitele specificaţiilor Hi-Res Audio. Această fidelitate poate fi însă oferită doar pe fir, căştile oferind în pachet şi un cablu.

Difuzoarele păstrează design-ul bi-cameral care a debutat odată cu HyperX Cloud Alpha, care oferă o definiţie îmbunătăţită frecvenţelor şi o separare mai clară. În mod wireless, Cloud MIX oferă 20 de ore de autonomie şi poate folosi un microfon integrat în cupa stângă pentru apeluri pe telefon. Tot pe cupa stângă se găseşte mufa jack pentru conectare cu fir, mufa jack pentru microfonul fizic, care oferă calitate ridicată şi butonul pentru conectare la dispozitive Bluetooth. Pe cupa dreaptă avem un port micro-USB pentru încărcare, un buton Power şi volum.

Preţul anunţat pentru HyperX Cloud MIX este de 200 de dolari americani, deci aproximativ 200 de euro în Europa. Preţul este la nivelul concurenţei, iar performanţa ar putea fi mai bună, având în vedere că sunt bazate pe hardware similar cu Cloud Alpha, o pereche de căşti care ne-a plăcut foarte mult în teste.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult