HyperX lansează în România căştile Cloud Revolver S, cu sunet surround Plug-and-Play Dolby

13.03.2017
HyperX lansează în România căştile Cloud Revolver S, cu sunet surround Plug-and-Play Dolby

HyperX lansează în România căştile pentru gaming Cloud Revolver S, cu sunet surround Dolby pe 7.1 canale disponibil la o simplă apăsare de buton.

HyperX a integrat tehnologia Dolby Headphone într-un nou adaptor USB, care asigură procesare audio surround Dolby pe 7.1.

Concepute pentru a fi utilizate de jucătorii profesionişti şi echipele de sporturi electronice, noile căşti premium sunt prevăzute cu suport multi-platformă, un microfon cu funcţie de anulare a zgomotului şi difuzoare de 50mm. Spuma cu memorie HyperX Signature şi banda lată pentru cap sporesc confortul în timpul sesiunilor prelungite de joc.

Căştile dispun de trei setări pentru egalizatoare prestabilite: amplificare, flat şi voce, jucătorii putând opta pentru setarea preferată. Gamerii vor obţine un avantaj competitiv în jocurile de tip FPS şi mediile 3D, prin auzirea locaţiei adversarilor mai clar şi precis.

Căştile Cloud Revolver S vor fi disponibile din 13 martie 2017, la un preţ recomandat de 719 Lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video