Cum l-a convins un tânăr pe vecin să arunce imprimanta wireless la gunoi: „Salut. Sunt imprimanta ta.”

04.01.2017
Cum l-a convins un tânăr pe vecin să arunce imprimanta wireless la gunoi: „Salut. Sunt imprimanta ta.”

Prostia umană şi universul sunt infinite, spunea Einstein, care a adăugat, totuşi, că de cel de-al doilea nu e atât de sigur. Un adolescent a pretins că este imprimanta wireless a vecinului, iar acesta a aruncat la gunoi dispozitivul.

Mai precis, Blake Messick, în vârstă de 18 ani, a văzut că vecinul nu şi-a securizat noua imprimantă wireless. S-a gândit să facă o glumă, aşa că s-a conectat la dispozitiv şi a imprimat, prin intermediul acestuia, mesajul: „Salut. Sunt imprimanta ta. Am căpătat conştiinţă. Fugi.”

După ce a găsit hârtia cu mesajul, vecinul a aruncat imprimanta la gunoi, de unde a fost preluată de către Messick. Tânărul a declarat că nu s-a aşteptat niciun moment ca mesajul să fie luat în serios de cineva. Tânărul a păstrat dispozitivul, iar bietul vecin crede în continuare că imprimanta sa devenise conştientă.

Incidentul a fost povestit pe Twitter de către Blake Messick.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult