Infocus IN81 – un proiector multimedia de top

14.11.2007
Infocus IN81 - un proiector multimedia de top
Infocus IN81 – Conectare şi calitatea imaginii

În ceea ce priveşte conectivitatea, din dotările lui Infocus IN81 nu putea să lipsească o mufă HDMI, pentru intrările digitale fiind suportat standardul HDCP. O mufă specifică M1-DA acceptă semnal digital de la o mufă DVI sau semnal analogic prin intermediul unor cabluri adaptoare opţionale. În plus, sunt disponibile mufe separate Component, Compozit şi S-Video.

Infocus IN81 - aspect extern

Calitatea imaginii se poate caracteriza numai prin superlative. Imaginea este vizibilă chiar şi într-o cameră cu iluminare medie. Infocus a dotat acest model de top cu chip-ul DLP DarkChip2 de la Texas Instruments, iar pentru scalare este folosit motorul Pixelwoks DNX. Testele realizate cu ajutorul aplicaţiei DisplayMate nu au evidenţiat nicio eroare de afişare. Afişarea imaginilor în mişcare este foarte bună, în limita oferită de tehnologia DLP. Dacă nu sunteţi foarte pretenţioşi, puteţi să rulaţi chiar şi jocuri de acţiune.

Zgomotul produs se menţine în limite acceptabile, iar cantitatea de căldură nu este foarte mare, ţinând cont de puterea de 300W lămpii. Infocus IN81 este destul de greu şi voluminos, cântărind aproximativ 6,4 kg.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News