LaCie oferă primul hard disk extern de 5TB, în configuraţie single-drive

LaCie oferă primul hard disk extern de 5TB, în configuraţie single-drive

Oferta LaCie pentru soluţii de stocare externă permite acum capacităţi cu 20% mai mari, obţinute cu ajutorul unei noi generaţii de hard disk-uri cu format 3.5 inch, având 5TB capacitate de stocare şi viteză de rotaţie 7200RPM.

Varianta cu un singur hard disk de 5TB poate fi achiziţionată la preţul de 449 dolari, iar cu 899 dolari modelul  2big Thunderbolt dublează capacitatea la 10TB.

LaCie oferă oferă hard disk-uri externe cu până la 25TB capacitate

Utilizatorii din mediul business pot opta pentru modelul LaCie 5big Thunderbolt, un NAS cu preţ de 2500 dolari care oferă 25TB spaţiu de stocare. Mulţumită configuraţiei RAID cu 5 hard disk-uri Seagate de 5TB fiecare, modelul atinge viteze de până la 785MB/s, fiind ideal pentru activităţi de editare video şi lucrul cu fişiere de mari dimensiuni.

Noile capacităţi de stocare sunt disponibile şi pentru seriile  2big Quadra şi d2 Quadra, prevăzute cu interfaţă USB 3.0.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult