LaCie prezintă cel mai rapid dispozitiv de stocare portabil din lume

LaCie prezintă cel mai rapid dispozitiv de stocare portabil din lume

Parte din seria LaCie Little Big Disk, produsul echipat cu doi conectori Thunderbolt atinge viteze de transfer nemaiîntâlnite până acum la dispozitive de stocare externe.

Recomandat profesioniştilor ce lucrează cu soluţii de editare video 4k,  LaCie Little Big Disk conţine două SSD-uri de câte 512GB fiecare, grupate în configuraţie RAID 0  pentru dublarea capacităţii de stocare şi a vitezelor de transfer.

 Utilizatorii pot conecta până la 6 dispozitive LaCie Little Big în serie, crescând astfel vitezele de transfer

Folosit în configuraţie standard, cu un singur port Thunderbold pentru conexiunea cu staţia de lucru Apple Mac Pro, dispozitivul poate transfera fişiere la viteză de până la 1375 MB/s. În configuraţie paralelă, cu cele două porturi Thunderbolt folosite simultan, vitezele de transfer aproape că se dublează la 2600 MB/s.

Dacă bugetul permite, utilizatorii pot conecta până la 6 dispozitive LaCie Little Big în serie, sporind capacitatea de stocare disponibilă şi vitezele de transfer. Altfel, preţul unui singur exemplar LaCie Little Big cu 1TB spaţiu de stocare este de 1270 euro.

)

Dacă obţinerea unor viteze de transfer cât mai mari nu este esenţială, LaCie oferă şi un hard disk extern de 5TB, disponibil la mai puţin de jumătate din preţul soluţiei cu dispozitive SSD.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult