LG oferă un videoproiector alimentat cu baterie, capabil să redea imagini cu diagonală 80” de aproape oriunde

22.08.2016
LG oferă un videoproiector alimentat cu baterie, capabil să redea imagini cu diagonală 80” de aproape oriunde

În timp ce majoritatea videoproiectoarelor se pretează doar la folosirea în spaţii special amenajate, noul LG PH450U poate funcţiona şi ca accesoriu de călătorie, redând imagini cu diagonală generoasă pe aproape orice suprafaţă plană avem la dispoziţie.

Întrând la categoria proiectoarelor (UST) ultra-short throw, LG PH450U necesită păstrarea unei distanţe minime de numai 33 cm faţă suprafaţa aleasă pentru proiecţie, luând foarte uşor rolul unui ecran suplimentar pentru laptopul de birou, afişând imagini la rezoluţie HD.

Sursa de lumină cu tehnologie LED poate atinge o intensitate de 450 Lumeni, ceea ce înseamnă că vom avea nevoie de un spaţiu fără surse de lumină ambiantă pentru obţinerea unei vizionări confortabile.,

LG PH450U dispune de conectivitate WiFi şi Bluetooth, respectiv suport nativ pentru rezoluţie 1280×720 pixeli. Disponibil începând cu luna octombrie, LG PH450U va putea fi achiziţionat la preţul de 650 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult