Logitech a lansat G602, un mouse wireless de gaming cu 11 butoane programabile şi autonomie ridicată

27.08.2013
Logitech a lansat G602, un mouse wireless de gaming cu 11 butoane programabile şi autonomie ridicată

Logitech a anunţat astăzi lansarea unui nou mouse pentru jocuri, cel mai proaspăt membru al seriei G aducând conectivitate wireless, 11 butoane programabile şi o autonomie impresionantă.

Noul Logitech G602 se adresează celor care doresc să scape de cablurile care le aglomerează masa, oferind o conectivitate wireless care, susţine producătorul, are latenţe foarte scăzute. Bazat pe deja cunoscutul senzor optic Delta Zero, care oferă o rezoluţie maximă de 4000 dpi, G604 foloseşte butoane cu comutatoare mecanice care au o durată de viaţa de 20 de milioane de apăsări.

Amatorii de jocuri au la dispoziţie 11 butoane, care pot fi programate după dorinţă cu ajutorul aplicaţiei Logitech Gaming Software.

Cel mai interesant aspect este însă cel al autonomiei. În modul Performance, care foloseşte o rată de eşantionare ridicată, G602 oferă o autonomie de 250 de ore, în timp ce modul Endurance, destinat celorlalte moduri de lucru mai puţin pretenţioase, se laudă cu nu mai puţin de 1400 de ore de funcţionare.

Împreună cu noul mouse, Logitech a anunţat şi două mousepad-uri.  Primul dintre acestea, Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad, este un model cu suprafaţă textilă care destinat jucătorilor care preferă aderenţă ridicată şi sensibilitate scăzută, în timp ce al doilea, Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad, oferă o suprafaţă de contact din plastic pentru amatorii de fricţiune redusă şi sensibilitate ridicată.

Mouse-ul Logitech G602 va fi disponibil începând cu luna septembrie la un preţ de 79,99€, în timp ce Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad şi Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad vor sosi în aceeaşi perioadă pe preţuri de 19,99, respectiv 29,99€.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News