Logitech G lansează căştile de gaming G Pro

28.03.2018
Logitech G lansează căştile de gaming G Pro

Adresate jucătorilor profesionişti, căştile Logitech G PRO au ca principale atuuri construcţia uşoară şi rezistentă, respectiv designul confortabil adaptat pentru sesiuni de gaming prelungite.

Căştile dispun de difuzoare Logitech G Pro-G, bureţi înveliţi în piele sintetică şi microfon de calitate profesională pentru comunicare clară între jucători. Caracteristicile oferite au făcut ca Logitech G PRO să fie numite căştile oficiale ale Electronic Sports League (ESL) CS:GO Pro League, ESL One şi ESL Premiership, urmând a fi utilizate de numeroşi jucători profesionişti şi de către unele dintre echipele de top din lume.

“Din postura de leaderi pe piaţa de dispozitive de gaming, dezvoltăm produse pe care şi le doresc atât jucătorii profesionişti de esports, cât şi cei entuziaşti”, menţionează Ujesh Desai, vicepreşedinte şi manager general Logitech Gaming. “Căştile PRO au fost concepute în strânsă colaborare cu jucătorii echipelor profesioniste TSM, G2 Esports şi London Spitfire. Designul include caracteristici precum microfon de nivel profesional şi bureţi înveliţi în piele sintetică pentru a obţine căştile perfecte care să se ridice la nivelul necesar competiţiilor de esports şi necesităţilor jucătorilor profesionişti”.

Difuzoarele Pro-G au în construcţia lor un material din plasă hibrid pentru o calitate audio superioară, optimizată suplimentar prin folosirea profilelor audio configurabile din aplicaţia Logitech G.

Potrivit companiei producătoare, căştile Logitech G PRO oferă o izolare fonică mai eficientă cu 50% decât era posibil pe modelele precedente de căşti Logitech G, jucătorii fiind feriţi de sunetele din jur care ar putea să le distragă concentrarea. În plus, căştile vin la pachet cu un set extra de bureţi din microfibră.

Căştile Logitech G PRO vor fi disponibile începând din luna aprilie 2018 la preţul recomandat de 459 Lei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult