Logitech G lansează G305, un mouse de gaming cu rezoluţie 12000 DPI şi conexiune wireless

01.06.2018
Logitech G lansează G305, un mouse de gaming cu rezoluţie 12000 DPI şi conexiune wireless

Echipat cu noul senzor HERO şi tehnologia wireless LIGHTSPEED exclusivă dispozivelor Logitech G, mouse-ul Logitech G305 promite performanţe maxime în timpul sesiunilor de gaming.

Senzorul HERO (High Efficiency Rated Optical) are la bază un design proprietar, care permite obţinerea unei precizii de 400 IPS şi rezoluţie de 12,000 DPI, promiţând astfel să elimine efectele de accelerare şi smoothing. În plus, tehnologia LIGHTSPEED permite obţinerea unei conexiuni wireless cu latenţă de numai o milisecundă comparabilă celei oferită de mouşii cu fir.

Consumul de energie optimizat permite obţinerea unei autonomii de până la 250 ore de utilizare în modul de performanţă folosind o singură baterie AA. Pentru a prelungi durata de utilizare, G305 poate fi comutat din Logitech Gaming Software pe modul economic, viteza de răspuns fiind astfel de 8 milisecunde.

Mouse-ul wireless de gaming Logitech G305 LIGHTSPEED este din această lună, la un preţ recomandat de 279 Lei

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult