Logitech G500 – urmaşul lui G5 arată ca după război

06.08.2009
Logitech G500 – urmaşul lui G5 arată ca după război

Forma lui Logitech G5 a fost un exemplu clasic de ergonomie, iar mouse-ul de gaming a fost foarte popular printre pasionaţii de jocuri. Deşi iniţial compania elveţiană s-a calicit la butoanele laterale, cea de-a doua iteraţie a lui G5 a oferit două. Forma lui G500, urmaşul său, este tot cea consacrată, însă puţin mai rafinată, cu mai mult spaţiu pentru degetele mare şi mic. Cele două butoane laterale s-au transformat în trei. Rezoluţia senzorului laser poate varia în trepte de 100 DPI de la 200 DPI la 5700 DPI, putând fi setată din aplicaţia SetPoint şi modificată în timpul jocului cu ajutorul a două butoane.

Logitech G500 este urmaşul mouse-ului de gaming G5

Carcasa mauşilor de gaming de la Logitech a fost dintotdeauna aparte şi nici G500 nu iese din tipar. Ea are aspectul unei suprafeţe metalice uzate. Rotiţa de scroll nu putea fi alta decât cea cu două tipuri de funcţionare. Greutăţile detaşabile nu lipsesc nici ele, cântărind în total 27 g. Logitech G500 va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie la un preţ estimativ de 80 euro.

Logitech G500 cu senzor laser de 5700 DPI şi greutăţi detaşabile

Alături de urmaşul lui G5, Logitech va lansa şi o pereche de căşti pentru pasionaţii de jocuri. Headset-ul G330 se fixează pe urechi şi are difuzoarele legate de o bandă ajustabilă ce ajunge să fie purtată în spatele gâtului. Microfonul se poate roti şi dispune de o tehnologie pentru reducerea zgomotului de fond. Producătorul se laudă că designul lui G330 ar fi primul care combate oboseala provocată de purtat. Pad-urile în care se află difuzoarele nu sunt fixe, iar banda din silicon permite ajustarea presiunii exercitate auspra urechilor. Căştile vor disponibile tot în prima lună de toamnă a acestui an la preţul de 60 euro.

Logitech G330 - headset pentru jucători

Logitech G330 va fi disponibil în luna septembrie

Urmărește Go4IT.ro pe Google News