Logitech G502 – mouse cu senzor de 12.000 DPI şi greutăţi ajustabile

Logitech G502 - mouse cu senzor de 12.000 DPI şi greutăţi ajustabile

Într-un fel, Logitech G502 este urmaşul lui G5, un mouse de gaming foarte apreciat datorită formei şi dotărilor sale. Producătorul a schimbat însă designul cu unul mai futurist, aducând o serie de facilităţi noi. În primul rând, G502 vine cu Proteus Core, un sistem de ajustare al senzorului la suprafaţa pe care se află mausul. Din fabrică, perifericul pentru jocuri este optimizat pentru mousepad-urile G240 şi G440 ale producătorului. Dacă instalaţi Logitech Gaming Software, veţi putea optimiza senzorul pentru suprafaţa de joc preferată.

Logitech G502 - amplasarea greutăţilor în interior

Logitech G502 poate balansat cu ajutorul a cinci greutăţi detaşabile. Ele sunt dispuse într-un mod destul de complex, oferind multiple configuraţii utilizatorului. Pe lângă butoanele principale şi rotiţa cu scroll lateral, mausul vine cu şase butoane personalizabile şi unul pentru schimbarea modului de lucru al rotiţei. Din punct de vedere al formei, Logitech G502 nu este uşor de utilizat de către stângaci. Degetul mare are un suport generos, iar formatul asimetric ar trebui să fie destul de ergonomic. Nu lipsesc cele trei LED-uri de pe latura stângă, ce pot indica profilurile şi rezoluţia senzorului. Este foarte posibil ca logo-ul Logitech Gaming să fie iluminat.

Logitech G502 - multe butoane personalizabile

Noul maus de gaming se laudă cu un senzor cu o rezoluţie de 12.000 DPI. Nu cred că ea va fi folosită de vreun jucător, însă indică faptul că senzorul din dotare este poate cel mai precis de pe piaţă. În carcasă, Logitech G502 vine cu un microcontroller pe 32 de biţi şi memorie pentru trei profiluri. Mausul de gaming va fi disponibil în Europa începând din această lună, preţul recomandat de producător fiind de 80 €.

Logitech G502 - mausul ce se adptează la suprafaţa de joc

Urmărește Go4IT.ro pe Google News