Logitech G600 – multe butoane, foarte multe butoane

15.06.2012
Logitech G600 - multe butoane, foarte multe butoane

Când îi întrebi pe fanii jocurilor MMO de ce au nevoie pentru a fii cei mai buni, răspunsul este destul de simplu: un set de periferice optimizate. Nu te reţine nimeni să foloseşti un maus standard sau o tastatură obişnuită, dar nu vei avea acelaşi nivel de competitivitate. Logitech G600 MMO ne duce uşor cu gândul la Razer Naga. Pe latura stângă a mausului sunt poziţionate 12 butoane. Ele se adaugă celor două de sub rotiţă şi altor cinci date de butoanele principale şi de funcţiile rotiţei. Într-un fel sau altul, Logitech G600 oferă 20 de butoane efective ce pot fi personalizate.

Logitech G600, cu 12 butoane laterale

În realitate, mausul poate oferi mai multe funcţii în joc, datorită butonului G-Shift de pe latura dreaptă. El schimbă între profilurile stabilite de utilizator. Foarte important este faptul că acestea din urmă sunt stocate în memoria mausului şi nu este necesară folosirea unui soft pe un PC nou. Butoanele laterale sunt iluminate, culoarea putând fi personalizată de utilizator. Senzorul laser poate avea o rezoluţie între 200 DPI şi 8.200 DPI, iar rata de eşantionare pentru conexiunea USB este 1.000 Hz. Cablul de 2 m al lui Logitech G500 este acoperit de un material textil.

Logitech G600 are memorie internă pentru profiluri

Mausul cântăreşte 133 g cu cablul inclus, dimensiunile sale fiind 118 x 75 x 41 mm. Producătorul a ales să-l lanseze pe piaţă în două culori: alb şi negru. Logitech G600 va fi disponibil începând din luna iulie, la un preţ de 80 €.

Logitech G600 va intra pe piaţă în luna următoare

Urmărește Go4IT.ro pe Google News