Logitech K810 – o singură tastatură Bluetooth pentru trei dispozitive

Logitech K810 - o singură tastatură Bluetooth pentru trei dispozitive

În arsenalul de gadget-uri din casă au apărut inevitabil tablete şi smartphone-uri. În condiţiile în care Microsoft vrea să transforme cu Windows 8 un PC într-o tabletă, o tastatură bună pentru toate dispozitivele este o idee foarte excelentă. Cea de mai jos se numeşte Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 şi poate fi conectată în acelaşi timp la trei aparate. Producătorul elveţian de periferice a ales pentru conectare modalitatea comună pentru PC-uri, tablete şi smartphone-uri: modulul Bluetooth. Într-un fel sau altul el a reuşit să fie prezent pe toate aceste tipuri de gadget-uri la ora actuală.

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810

Din foarte multe puncte de vedere tastatura Logitech K810 este foarte atractivă. Este o tastatură wireless, iluminată şi dotată cu acumulator reîncărcabil. Suportul tastelor este construit din aluminiu şefuit, iar literele din taste au fost gravate cu laser. Tastatura este foarte compactă, aşa că lipsesc pad-ul numeric şi tastele PgUp, PgDown, Home şi End. Iluminarea se poate ajusta automat sau manual pe mai multe intensităţi, iar pentru economisirea bateriei a fost implementat un senzor de prezenţă pentru mâini. Tastele sunt iluminate doar când utilizatorul se află cu degetele deasupra lor.

Logitech K810 - compactă şi bine construită

Dacă vă uitaţi cu atenţie la butoanele de pe rândul de jos, veţi observa noua siglă a lui Windows 8. Alături de ea este butonul pentru meniul specific sistemului de operare de la Microsoft. Logitech K810 este însă compatibilă şi cu iOS şi Android. Tastele F1, F2 şi F3 au ca funcţie alternativă schimbarea dispozitivului cu care comunică la un anumit moment. Asta înseamnă că puteţi face trecerea uşor de la un document deschis pe PC la un update pe Facebook pe tabletă şi apoi la un SMS pe telefonul mobil. Bateria tastaturii se încarcă cu ajutorul unui cablu microUSB şi oferă o autonomie de 10 zile dacă este utilizată doar două ore pe zi pentru tehnoredactare. Logitech K810 este aşteptă pe piaţă în luna noiembrie la un preţ de 100 €.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News