Logitech lansează căştile de gaming G433 şi G233 cu difuzoare proprietare în România

09.06.2017
Logitech lansează căştile de gaming G433 şi G233 cu difuzoare proprietare în România

Logitech a lansat două noi modele de căşti pentru gaming din gama Logitech G: G433 şi G233. Acestea beneficiază de noile difuzoare proprietare Pro-G şi se laudă cu o construcţie uşoară, confortabilă pentru sesiuni lungi de utilizare. Acestea sunt orientate atât pentru utilizatorii care au nevoie de căşti pentru acasă, pentru utilizarea alături de un PC sau o consolă, cât şi pentru cei care preferă căştile over-ear şi pe stradă, pentru conectarea la un smartphone.

Pentru dezvoltarea noilor G433 şi G233 (şi probabil pentru toate modelele noi de căşti de gaming de acum înainte), Logitech a ales să dezvolte propriile difuzoare numite Pro-G. Acestea sunt în curs de brevetare şi sunt realizate din ceea ce compania numeşte „materiale hibride”. Datorită acestui design, difuzoarele oferă sunete înalte şi joase foarte clare, fără distorsiuni, spune compania. Va trebui însă să le testăm pentru a confirma.

Logitech G433 este modelul de top, care este compatibil cu tehnologia DTS Headphone:X 7.1. Astfel, cele două difuzoare pot emula sunetul dinamic realizat de un sistem surround cu şapte difuzoare, fiecare dintre aceste canale beneficiind de volum propriu, ajustabil în software. La exterior, G433 beneficiază de un finisaj hidrofob, care vine în patru culori: Royal Blue, Fire Red, Triple Black şi Camo Blue.

Modelul G233 însă este livrat doar în variantă negră cu cupe Cyan Blue. Bureţii sunt realizaţi din plasă şi sunt detaşabili, pentru curăţare uşoară. Pentru G433, Logitech a inclus în pachet şi bureţi acoperiţi cu microfibre. Microfonul este detaşabil în cazul ambelor modele şi poate fi folosit atât pe PC, Xbox One şi PlayStation 4, cât şi pe smartphone în convorbiri.

La capitolul conectică, avem dea a face cu mai multe opţiuni incluse în cutie. Cablul standard vine cu conectori Jack to Jack, cu un microfon şi control de volum undeva în partea de sus. Acesta este realizat din material textil. Pentru conectarea la PC, unul dintre jack-uri poate fi conectat direc în port-ul audio combo pe dispozitivele care beneficiază de aşa ceva, sau poate fi conectat la un splitter cu două jack-uri (unul pentru difuzoare şi altul pentru microfon). De asemenea, există posibilitatea de a conecta jack-ul la un dongle USB pentru sunet digital. Pentru conectarea la un smartphone există un cablu separat, acoperit cu plastic.

În România, Logitech G433 şi G233 ajung în magazine foarte curând (în cursul lunii iunie), preţurile fiind de 590 lei pentru modelul cu surround şi 410 lei pentru modelul stereo.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult