Logitech lansează G303 Daedalus Apex, un mouse conceput cu ajutorul comunităţii de gaming

05.03.2015
Logitech lansează G303 Daedalus Apex, un mouse conceput cu ajutorul comunităţii de gaming

Logitech a lansat un nou mouse de gaming din gama Logitech G. Cu nume complet G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse, dispozitivul conceput în urma feedback-ului adunat de la cei mai entuziaşti gameri şi de la comunitatea eSports integrează un senzor cu tehnologie exclusivă Delta Zero şi un sistem de tensionare cu arc metalic, promiţând acurateţe, confort şi performanţă în orice situaţie.

Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse

“Comunitatea de gaming ne-a trimis un mesaj clar: îşi dorea design-ul simetric al modelului G302 combinat cu senzorul uimitor integrat în mouse-ul G502,” a precizat Ujesh Desai, vice preşedinte şi general manager al diviziei de gaming de la Logitech. “Ne-am folosit de acest feedback pentru a dezvolta un mouse, tunat şi testat de către profesionişti, care să asigure acurateţe, confort şi performanţă. Datorită vouă am creat acest device extraordinar.”

Confortabil şi cu design ambidextru, Logitech G303 foloseşte unul dintre cei mai avansati senzori optici disponibili în prezent şi permite personalizarea iluminării RGB, pentru crearea unei ambianţe favorabile gamerului.

Tehnologia Delta Zero are rolul a reduce efectul de accelerare apărut la mişcările rapide, crescând astfel precizia mişcărilor. Rezoluţia DPI poate fi ajustată între valorile de 200 şi 12.000, utilizatorii putând opta pentru un nivel optim de sensibilitate. Senzorul optic poate fi calibrat pentru a obţine înălţimea maximă faţă de mousepad (lift-off distance) şi viteze de tracking maxime pe orice suprafaţă de gaming (până la 300 inci pe secundă).

Compact şi durabil, Logitech G303 foloseşte exclusiv Logitech G de tensionare cu arc metalic reduce efectul de “pre-travel”, sensibilitatea butoanelor fiind astfel îmbunătăţită. Butoanele pentru click stânga-dreapta sunt garantate pentru cel puţin 20 de milioane de click-uri, echivalentul unui gamer profesionist de top care practică 10 ore pe zi, timp de doi ani.

Iluminarea RBG full-color G303 proiectează lumina pe suprafaţa mouse pad-ului şi poate fi personalizată dintr-o paletă de până la 16,8 milioane de culori. Poţi alege între pattern-uri de lumină ambientală sau o poţi dezactiva atunci când nu foloseşti sistemul.

Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse este disponibil în Europa începând cu luna martie 2015, la un preţ recomandat de 69,99 Euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult