Logitech lansează MX Master 3 şi MX Keys, noi periferice din gama premium Logitech Master

04.09.2019
Logitech lansează MX Master 3 şi MX Keys, noi periferice din gama premium Logitech Master

Disponibile atât individiual, cât şi împreună, noul set format din mouse şi tastatură este adresat utilizatorilor avansaţi cum ar fi programatori, ingineri sau designeri, care doresc să fie mai productivi şi au nevoie să interacţioneze rapid şi eficient cu conţinut digital.

Mouse-ul MX Master 3 promite o experienţă de scrolling ultra-rapidă şi precisă datorită noii rotiţe MagSpeed, cu acţionare silenţioasă. Tastatura MX Keys beneficiază de tehnologia Perfect Stroke, promiţând o experienţă de lucru foarte confortabilă.

Logitech MX Master 3 vine echipat cu senzorul Darkfield 4,000 DPI care se adaptează pe toate suprafeţele inclusiv sticla Dispozitivul poate fi personalizat prin aplicaţia Logitech Options şi are o baterie reîncărcabilă care rezistă până la 70 de zile cu o singură încărcare, iar o încărcare de doar trei minute oferă o zi întreagă de folosire.

Tastatura Logitech MX Keys Advanced Wireless dispune de iluminare inteligentă ce detectează mişcarea mâinilor şi ajustează automat gradul de luminozitate în funcţie de cantitatea de lumină din cameră. Pentru a prelungi durata de viaţă a bateriei şi pentru a diminua un posibil disconfort vizual se închide automat când nu este utilizată. De asemenea, opţional, este disponibil un palm rest detaşabil pentru versiunea Logitech MX Keys Wireless Plus, pentru un plus de confort în utilizarea tastaturii.

Logitech MX Master 3 şi MX Keys sunt compatibile cu sisteme de operare precum Windows, Mac şi Linux. Mouse-ul şi tastatura dispun de tehnologia Logitech Flow, oferind posibilitatea de a transfera date şi controla fără probleme până la trei calculatoare Windows sau Mac.

Noile periferice vor fi disponibile începând cu luna septembrie 2019 în magazinele partenere din octombrie 2019. Preţul recomandat pentru MX Master 3 este 479.9 lei, iar pentru MX Keys este 479.9 lei. MX Palm Rest este disponibil pentru vânzare separat pe Logitech.com

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult