Logitech MX5500, viva la revolucion

04.09.2007
Logitech MX5500, viva la revolucion

Logitech a anunţat introducerea unui nou kit premium de periferice pentru computer, MX5500 Revolution, ce conţine desigur un mouse şi o tastatură. Dar nu unele obişnuite.

Kit-ul aduce pe piaţă mouse-ul ergonomic MX Revolution, cu a sa rotiţă de scroll metalică specială, cu două moduri de funcţionare: unul clasic şi unul ce permite navigarea prin documente foarte mari extrem de rapid (până la 10.000 linii Excel parcurse dintr-o singură rotire). Pe lângă aceasta, butoanele adiţionale, precum cel de "One Touch Search" – ce va căuta în documentul curent cuvântul selectat şi cele de Zoom, fac din MX Revolution un periferic ideal muncii la birou.

MX Revolution este extrem de precis, putând fi utilizat chiar şi în jocuri (unde un G9 s-ar descurca mai bine totuşi), iar pentru reîncărcare dispune de un stand dedicat. Despre versiunea mai mică a sa, VX Revolutionpentru notebook-uri, am mai vorbit deja acum câteva luni.

MX5500 Revolution

Tastatura ce echipează kitul nu este nici ea mai prejos. Ergonomică – datorită design-ului Zero Degree Tilt al tastelor – şi chiar frumoasă, îmbinând negrul cu portocaliul tastelor speciale, tastatura se evidenţiază prin al său ecran LCD din partea superioară. Spre deosebire de cel de pe Logitech G15, display-ul acestei tastaturi este bine integrat în designul general al perifericului. Cât despre funcţionalitate, el poate arăta ora exactă, diverse mesage text şi multe altele.

Kitul Logitech MX5500 Revolution este wireless precum v-aţi dat deja seama, componentele comunicând între ele prin Bluetooth. Raza de acţiune este undeva în jurul a maxim 10 metri. Deşi proiectat pentru Windows Vista (include taste pentru funcţiile sale specifice: Flip3D şi Gadgets), kitul este utilizabil pe orice computer echipat cu Windows mai nou de versiunea 2000, ce are un slot USB liber pentru a conecta receiver-ul Bluetooth.

Logitech MX Revolution

Cât despre preţ, Logitech MX5500 Revolution nu va fi mult mai ieftin ca Lenovo-ul, urmând să coste 170$ în SUA. În România ne aşteptăm la preţuri mai mari desigur…

Pentru mai multe poze cu Logitech MX5500 Revolution vizitaţi galeria.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News