Logitech prezintă G533 Wireless Gaming Headset, echipate cu drivere Pro-G şi tehnologie DTS Headphone:X 7.1

05.01.2017
Logitech prezintă G533 Wireless Gaming Headset, echipate cu drivere Pro-G şi tehnologie DTS Headphone:X 7.1

Prevăzute cu tehnologie wireless şi capabile să redea sunet surround DTS Headphone:X 7.1, căştile Logitech G533 se prezintă cu un design purist şi până la 15 ore durată de utilizare a bateriei, oferind confort maxim în timpul sesiunilor maraton de gaming.

Echipa noastră din departamentul audio şi-a propus să creeze un set de căşti audio care oferă o experienţă de joc pe PC cât mai captivantă şi mai precisă. Cu driverele Pro-G şi DTS Headphone:X rezultatul este unul incredibil. Acum se pot amplifica în jocuri sunete pentru a realiza poziţionarea cât mai precisă a adversarilor cât şi pentru experimentarea efectelor din joc”, a declarat Ujesh Desai, vice preşedinte şi general manager al divizei gaming din cadrul Logitech.

Driverele audio Pro-G, în curs de brevetare în SUA, sunt realizate dintr-un amestec de materiale hibride care oferă performanţe audio întâlnite până acum doar la modelele de căşti audio high-end.

Tehnologia DTS Headphone:X  oferă o experienţă audio de tip Surround 7.1, redând poziţionarea sunetelor de ambianţă şi altor efecte sonore în timpul jocurilor, pentru ca gamerii să audă unde sunt sau spre ce locuri se îndreaptă adversarii. De asemenea, nivelul volumului poate fi reglat pentru oricare din cele şapte canale audio.

Căştile Logitech G533 beneficiază de transmisie audio fără pierderi, conexiunea wireless acoperind o rază de până la 15 metri.

Microfonul include funcţie auto-mute, activată la plierea de corpul carcasei, respectiv funcţie de anulare a zgomotului de fundal.

Pe cupa stângă a căştilor este amplasat un buton de comandă ce permite reglarea nivelului sunetului, împreună cu un buton mute pentru microfon. Pentru închiderea automată a microfonului, utilizatorii nu trebuie decât să strângă braţul pliabil pe care acesta este amplasat. Pentru o reglare fină a sunetului şi a egalizatorului cât şi a tonului lateral şi a nivelurilor microfonului, utilizatorii pot folosi Logitech Gaming Software. De asemenea, butonul mute poate fi reprogramat prin intermediul LGS pentru alte întrebuinţări precum “play/pause” sau start/stop.

Căştile audio Logitech G533 Wireless Gaming Headset vor apărea în magazinele de specialitate începând cu luna ianuarie 2017 la un preţ recomandat de 669,99 Lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult