Logitech prezintă MX Master, cel mai avansat mouse wireless din portofoliu

Logitech prezintă MX Master, cel mai avansat mouse wireless din portofoliu

Cu nume complet Logitech MX Master Wireless Mouse, produsul este adresat utilizatorilor care lucrează pe mai multe ecrane, dispozitive şi sisteme de operare, având nevoie de accesoriul perfect pentru a interacţiona cu acest mediu complex. În plus, senzorul Logitech Darkfield Laser poate funcţiona pe orice suprafaţă, chiar şi pe sticlă sau pe suprafeţe foarte lucioase.

Logitech MX Master Wireless Mouse

“Logitech MX Master Wireless Mouse este un mouse personalizabil extrem de frumos, controlul, precizia şi viteza fiind atuurile lui principale,” a precizat Charlotte Johs, vice preşedinte global al segmentului de periferice pentru computer în cadrul Logitech. “Opţiunile de navigare numeroase şi funcţiile avansate îl recomandă ca cel mai bun mouse pe care Logitech l-a realizat vreodată.”

Completând gama Logitech MX, care include modele precum Logitech MX Revolution şi Logitech Performance MX, MX Master Wireless Mouse este proiectat pentru folosire confortabilă şi viteză. Carcasa cu design ergonomic este modelată pentru a menţine mâna şi încheietura într-o poziţie naturală, făcând posibilă o experienţă plăcută atunci când foloseşti butoanele şi rotiţele de scroll.

Mouse-ul dispune de scroll adaptabil la viteză, care îţi permite să schimbi automat setările modului de scrolling de la click-to-click la hyper-fast, cât şi de o rotiţă pentru degetul mare pentru scrolling side-to-side şi schimbări de pagini.

Logitech MX Master Wireless Mouse

Conexiunea este asigurată cu receiver-ul Logitech Unifying, sau prin tehnologie Bluetooth Smart, mouse-ul Logitech MX Master putând fi asociat cu până la trei dispozitive – desktop, laptop sau tabletă. Cu o singură apăsare a butonului Logitech Easy-Switch, poţi schimba între dispozitive. Pentru o eficienţă mai mare, un buton special poate fi personalizat pentru a replica gesturile pe computerele Mac.

Aplicaţia de control, Logitech Options, permite personalizarea butoanelor şi alocarea de comenzi macro.

Logitech MX Master dispune de un acumulator cu autonomie de 40 de zile, care poate fi încărcat fără a incomoda folosirea mouse-ului, conectând cablul USB în partea din faţă a carcasei. Epuizarea bateriei este semnalată cu un indicator, capacitatea putând fi recuperată rapid, câştigând o zi de utilizare pentru fiecare 4 minute de încărcare.

Mouse-ul Logitech MX Master va fi disponibil începând cu luna aprilie 2015 la un preţ recomandat de 99,99 Euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult