Logitech Touch M600 – pentru cei care urăsc butoanele

27.07.2012
Logitech Touch M600 - pentru cei care urăsc butoanele

Logitech aduce în România mouse-ul tactil Touch M600, creat pentru a facilita navigarea intuitivă a documentelor cu ajutorul degetelor.

Logitech Touch M600

Bazat pe un design premiat în cadrul International CES Innovations cu premiul Design and Engineering la categoria Computer Peripherals, Logitech Touch M600 îţi permite să faci scroll şi swipe oriunde degetele tale se aşează pe mouse. Suprafaţa sa este netedă, cu margini rotunjite şi fără butoane sau muchii care să incomodeze la atingere. Carcasa cu formă ergonomică este adaptată pentru o potrivire perfectă în palmă, iar dimensiunile reduse îl fac un companion perfect pentru laptop.


Sistemul de comunicaţie wireless foloseşte un adaptor USB de mici dimensiuni, din seria Logitech Unifying. Ocupând un singur port USB, acestea permite comunicarea cu până la şase mouşi şi tastaturi compatibile.

Logitech Touch M600
Logitech Touch Mouse M600 poate fi găsit în magazinele din România la un preţ de aproximativ 300 Lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult